Slovaks spiller på fredag ​​med latvians. Kozak har et spørsmålstegn i ett innlegg

Trnava. I den første interstate kamp for 2016 vil være slovakiske fotballspillere mot Latvia på ermene svart bånd som et tegn på respekt for ofrene for terrorangrepet i Brussel og før den første kick-off vil være minutts stillhet.

Treneren Ján Kozák pressekonferanse før fredagens duell på stadion Antona Malatinského i Trnava (20.30) selv grunnleggende montering røpe, som ennå ikke klart i minst ett innlegg.

Slovakere mot Baltic konkurrenter er begynt å forberede for euro i Frankrike. Den Tirsdag 29 mars dem selv undersøke Dublin opprinnelige irske (20:45 CEST).

“Kader venstre Kucka en forlate Novotel med Pečovská og Gyömbér som ikke vil gå med oss ​​til Irland. Andre spillere er i god fysisk form og klar til å spille.Jeg har 20 gode fotballspillere tilgjengelig. Vi ønsker å iverksette tiltak mot sveitserne. Det var det første spillet i det nye Trnava stadion, spesielt i andre halvdel hadde en fantastisk atmosfære. Jeg er nysgjerrig på hvor mange mennesker nå kommer, fordi begrepet ikke er det mest hensiktsmessige.Men vi må gi seerne momentum, “sa han på en torsdag møte med media coach SR.

Kozak har begrenset plass for testing og vil derfor være viktig å effektivt bruke det i forberedelsene til turneringen, hvor slovakene i B -gruppe møte med Walesa, russisk og engelsk.

“latviere er typologisk ligner på russisk stil, så jeg er glad for at vi spiller med dem,” sa Kozak, som avslørte at latviere vil gå til gate Ján Mucha . og Irland vil fange Matúš Kozáčik

på slutten av fjoråret, Slovakia vellykket premiere i den nye Sam erobret av den sveitsiske 3: 2 og deretter i Žilina Island 3: 1. latviere vil spille mot slovakene har 251 motorvei og duell vil prøve å få det i jubileums 100. seier. i rangeringen av FIFAs SR på 26posisjons latviere er 98.

“Det er et team mot hvem vi spilte de siste kvalifikasjoner. Mye av deres spillere å handle i utlandet, hvis jeg ikke tar feil, de har opptil 17 legioner. Latvia har makt og vi ønsket mot slik lagspill, “sa Kozák.

På torsdag trist hele fotballverdenen den uventede nyheten om dødsfallet av nederlenderen Johana Cruyffa. Tre ganger vinner av Golden Ball beste magasinet France Football tapt en kamp mot kreften.

“Når det gjelder Cruyff, det virkelig var en utmerket fotballspiller og fortsatte som trener. Også det å oppnå suksess. Han var en legende av nederlandsk fotball. Det er synd at en slik mann i det han forlot,” svarte Kozak.

Spillet er forventet i Trnava Slovak Fotball Association også på grunn av ferier, henholdsvis.et besøk på om lag åtte til ni tusen seere.

Etter kampen mot Latvia og Irland har slovakene vil møtes mai predšampionátová forberedelse. Først vil treningsleir i Østerrike spille uoffisiell kamp med Georgia (mai 27), som trener Vladimir Weiss. Direkte fra ham, fløy til Tyskland, der den 29 mai møte úradujúcimi verdensmestere i Augsburg. Overhaling vil være vert for Nord-Irland (juni 4 i Trnava). Anslått montering SR:

Mucha – Pekarík, Skrtel, Durica, Hubocan – Mak, Gregus, Hrošovský, Hamsik, Weiss – Duris