Spansk media overdriver informasjon om den forestående signeringen

Spansk media overdriver informasjon om den forestående signeringen av Ousmane Dembele eller interesse i Kilian Mbappe. Vinger “Borussia” er mye mer sannsynlig. Sly tyskere pierced chip av den nåværende overførings sinnskap. Dortmund ber om 100 millioner for en junior. Dette er en absolutt skilsmisse. For fire år siden kjøpte “Barcelona” Neimar for 60 millioner euro. La 80, hvis du tror på forskjellige svarte ordninger. I hvert fall, hvem var Neimar og hvem er Dembele nå?

Den brasilianske da har vært leder for landslaget på en stor turnering, ble et ikon for fans av “Santos”, vinne for dem det første siden Pele Copa Libertadores. Alle som så på Neimar, profetiserte til ham den “Gylne Ball”.

Dembele forrige sesong scoret 6 mål og ga 12 assists for det tredje laget i Tyskland. Fyren har et gal potensial, men han koster ikke 100 millioner.

Den samme situasjonen med Kilian Mbappa. 200 millioner er utopi. Hvis “Barcelona” kjøper en av de to untwisted wengers, så vil han signere en dom.

Laget forlot stjernen. Det er mer logisk å erstatte det med en spiller av samme kaliber. Eller i det minste i nærheten av klassen. 100 millioner for Coutinho er en annen sak. Coutinho fra første sesong i “Liverpool” var flott. Hvis noen glemte, fant han fortsatt den veldig legendariske sesongen med Steven Gerrard og Luis Suarez. All denne gangen Coutinho er en av de beste spillerne i Premier League. Det er mulig at han trenger en ny utfordring, og katalanserne er en universell angripende spiller.

Coutinho kan spille, ikke bare på flanken av angrepet, men i midten av feltet, som er svært viktig for den klassiske ordningen med “Barcelona”.

Det andre toppalternativet er Antoine Grizmann. Franskmannen er usannsynlig å bli utgitt fra Atletico, men du kan vente et år. “Barcelona” vil spare penger og neste sommer vil være favoritt i løpet av de nå mest lovende fotballspillere-eksemplene.

Trenger vi en erstatning for Neimar?

Den brasilianske spilte en avgjørende rolle i angrepet “Barcelona”, men bare lat i det siste sesongen var ikke snakk om ubalanser som er på katalanerne. Midtlinjen og forsvaret, håper på de tre frontmennene sine. overgangsmarkedet nå situasjonen har utviklet seg på en slik måte at helt erstatte Neymar i alle fall ikke. Han er bare for god. Samtidig hadde katalansene muligheten til å endelig stabilisere forsvaret og midtlinjen. Og på flanken med Messi og Suarez, kan en av reservistene godt leke.