Sparta skuffet ved starten av ligaen, Pilsen skinnet og Slavia reddet straffen

Store kjøp, en italiensk trener og fortsatt elendig. Sparta i begynnelsen av sesongen må være en stor bekymring og forlegenhet for sine fans. Nei, Sparta er ikke greit. Men når vil det være? Og vil han noen gang være under Stramaccion?

Etter en ikke veldig vellykket team klarte å forberede åpningskampen av European League tredje kvalifiseringsrunde på kurset Crvena Zvezda Beograd (0: 2). Før torsdagens gjengjeldelse har liten sjanse for fremdriften

Start hjemme konkurransen var ikke bedre. To missiler ved porten, en av straffen. Forvirring og kaos defensive som besøker Bohemians utgitt i tre av fire sjanser. En femte har allerede levd “” Smid to minutter før den endelige sammenlignet med 1: 1.

Sparta ledet fra det 16. minutt når Lafata omdannes en straff etter en felling på Ben-Haim.Etter en stund med nesten syttentusen tilskuere applauderte de raske handlingene til noen få, da spillet var ikke verdt noe.

Lafata sette 200 ligamål og tjue minutter spilt Tomas Rosicky er de eneste Spartan positive. “Jeg forestilte det annerledes, det er vanskelig…Det er ingenting annet enn å kjempe,” sa Lafata. “To hundrede mål jeg ønsket å feire, men konklusjonen jeg er bortskjemt.”

Slavia mål fra straffemerket, født forvekslet hånden til hodet

slavisk seier hadde gått dårlig, det var vakker forestilling.I tillegg til den enkle mål bidro til unøyaktig dommere dom.

Etter å dra sentrum Frydrych ledet målet, det forsvar Vondrášek treffe ballen med foten, som deretter gikk til hodet og bort. Orel sjef dommere, som så situasjonen fra et par minutter, la spillet. Og når gjestene kjørte inn raskt oppspill, plystret han og pekte på straffemerket. Feil dommen.

“Slavia oss vlítla, deretter falt en spesiell scoring fancy straff. Da var det en jevn runde, beseire beklager, “sa Teplitz midtbane Martin Fillo i et TV-intervju.

En klubb sjef Jaroslav Tvrdík beklaget etter kampen. “Å vinne denne måten plager meg ønsker fair play av sesong og dagens kamp vi kan være stolte av.Unnskyldning til Teplice. ”

Teplice fra kontroversielle hendelsen gått, mens resten av kampen var det beste laget, men i sluttfasen av push mislyktes.

slaviske spillet skrubbet og fordi Treneren Shilhant har erstattet syv erstatninger mot tirsdagens Champions League-kvalifikasjon. Mottiltak i Boris Slavis spille i midten

Pilsen fire mål som allerede er i besittelse

Sparta og Slavia, fans og noen eksperter ansett de største kandidatene til tittelen, ikke overbevist.For det tredje det tilbake viste stor.

Etter tre og et halvt år, kom han tilbake til Plzen trener Pavel Vrba populære og opplevd den vakre premiere. Kanskje for lett var Dukla ikke hjemme i første omgang motstanderen. Innfødt henne.

I første hjem seriekamp for sesongen Pilsen total suksess, teamet i uken i åpningen duell tredje innledende runde av Champions League i Bucuresti bundet med FCSB 2: andre Han bekreftet også skjemaet i starten av hjemmekonkurransen.

Hva bekreftet nesten ti tusen tilskuere måtte slite for å inspirere, hva et show.

Den andre halvparten hadde allerede måtte spille hjemme redusert gjestene å zmátořili og til slutt spilte en solid kamp.Men utfallet hadde lenge vært avgjort.

“Resultatet for oss er svært oppmuntrende på grunn av andre kamper som venter oss, selv om den andre halvparten hadde en slik kvalitet som den første hadde,” sa Plzeň trener Pavel Vrba.

Plzeň godt Vrba på grunn av endrede noen spillere pošetřil onsdagens omkamp. Når laget kan klare det, vil de sikre en kopp høst. Og så vil det være omtrent om i millionærer Champions League eller i den fattige European League.

Til å begynne liga blinket begge rookies, Banik Ostrava han vant i fredagens předehrávce i Brno 3: første Og så euforisk var det maksimale, differensial scoret for to. 1 ga returnee Milan Baros

Olomouc deretter vunnet på søndag i Mlada Boleslav 2: 1, to mål ga Falta.Boleslav ikke har vært i dårlig form i kopper alle tre foregående kamper i kvalifiseringsrunden av den europeiske ligaseier.

Zlín Liberec spilt ni uten ekskludert Traorého og såret Jiracek, som hadde ingen å erstatte. Og seks minutter før slutten av Pulkrab innløses.

Karviná motsetning siste start, når en nybegynner i innledningen jobbet opp punktene, kan du se den første runden. En Jihlava beseiret 2: 0, den første viktige målet var en straff

Slovácko spilt hjemme og bundet med…Jablonec.. I den siste sesongen endte åtte hjemmekampe ubesluttsomt, og igjen, på balansen, men fansen er absolutt ikke lykkelige.Det var et løfte da angriperen Zajíc gjorde et mål på bare ett sekund.