Til nå forblir laget Arda Turan. I mesterskapet sesongen “Atletico”

Til nå forblir laget Arda Turan. I mesterskapet sesongen “Atletico” – en av de sterkeste vingene på La Liga. Plus kjøpte Gerard Deulofeu. Ikke en stjerne, men det kommer til å gå for rotasjonen. Er det verdt å bruke 100 millioner til å kjøpe bare en lovende vinger? Risikoen er bare stor. Hvor mye har fotballverdenen sett slike Mbagpe og Dembele …

Styr midtbanen

Untouchable figur i midtlinjen er bare Sergio Busquets. Det er ingen spørsmål for ham. En systemdannende fotballspiller, det er bedre å ikke finne. Om Rakitich og Iniesta, kan du ikke si det. Great Andres bare på grunn av alder kan ikke lenger spille i hver kamp på høyeste nivå. Horvat, faktisk, har ikke blitt en “effektiv”, men kan fortsatt være til nytte for laget. Rakitic – en klassisk box-to-box, utfører en enorm mengde arbeid, men “Barcelona” for å redde sin egen stil, trenger en perfekt dyp playmaker. Kontroll av tempo og oppbevaring av eierskap. Rakitic kan godt forbli i klubben, men som en spiller av rotasjon, og ikke en nøkkel i midtlinjen.

“Barcelona” kunne ikke få Marco Verrati, men på den lette wedge passet ikke. Det er billigere alternativer. Katalanskene angrer sannsynligvis at de i god tid lot Thiago Alcantara gå. Han er nå i “Bayern” og i fjor var stor. Det er mulig at han vil bli nektet for mye penger i München.

Ernesto Valverde etter å ha kommet til “Barcelona” første tingen han ringte med sin tidligere fotballspiller Ander Herrera. Kos deg ennå glad i “Manchester United”, men, igjen, med 200 millioner kroner, kan du prøve å forhandle med “Manchester United”, som ikke er fremmed for problemene i finans Fair Play.

Xavi for de fattige – Stephen N’Zonzi fra Sevilla. Den overordnede midtbanespilleren koster 40 millioner euro. Ganske en tilstrekkelig pris, som han nektet å betale Juventus.

Ta en talentfull forsvarer

Pique, Mascherano, Umtiti – Barcelona har bare tre sentrale forsvarere. To har allerede passert sin topp, den tredje er veldig ustabil. Det er også den brasilianske Marlon, som favoriserer Valverde, men dette er en katt i en sekk. Hvis Barcelona virkelig vil kreve seieren i Champions League, trenger vi en annen toppspiller i forsvaret. Ifølge nylige rapporter er katalansene svært nær å kjøpe Iñigo Martinez. Den 26 år gamle spilte stadig for Real Sociedad, og prisen er tilstrekkelig – rundt 30 millioner euro.