Til slutt, målet med spillet. Pirat Szathmára erobrer fotballskogen

betrodd ham her akkurat midtbanerolle og virkningen av Szathmáryho er en elite skytter. Rett i åpningsrunden III. Klasse District konkurranser i Jihlava i en kamp med Becky Blackyans treffer seks ganger.

“Å gå etter mål er flott. Jeg begynte å nyte det, “smilte han tjueen elev Jihlava hockey, men som faktisk tilhører Chomutov Pirates.

Fotball behandlet som en ung gutt. “Jeg spilte ham i andre klasse. Men så bestemte jeg meg for at jeg vil fullt ut fokusere på bare hockey, “sa Szathmary

Forresten, akkurat det samme, om enn i en mye senere alder, valgte jeg Simon bestefar -. Den legendariske forsvarer av den tsjekkoslovakiske landslaget Jan Suchy.I en alder av nittien bestemte han seg for å velge mellom fotballen Dukla Praha og ishockey Jihlava. Men min bestefar godkjenner ikke at jeg spiller for Věžnice. Likevel er det en slik skog hvor helsen til tider er. Jeg er redd for at jeg skal skade, sier Szathmara.

Men hans bestefars bekymringer hindret ikke ham fra fotball. “Jeg er forsiktig med å unngå dueller. Jeg spiller hovedsakelig for moro skyld. For å komme seg rundt og sparke litt i ballongen, forklarte han, og spilte med motstanderne på plenen hver gang.Bare for å unngå mulige feil. “Og det er det er ganske lett, fordi de fleste spillerne har noen ekstra kilo, så jeg blant dem som kjører bra,” lo han.

I fengsler spiller Szathmary sammen med sin far, Roman, som hadde to fly til laget. “Hvis jeg roper på ham når han har mistet meg? Nei, det er mer som meg. Fordi jeg virkelig vet hvordan man spiller fotball, så jeg lot ham råd ”

I åpningsrunden av den nye sesongen Věžnice vunnet stor. 11: 1, men så helt tapt samme resultat i Bítovčice. Men Simon Szathmár var ikke lenger her.

“Jeg har et veldig opptatt ishockey-spill nå, så jeg savnet det. Uansett, hvis jeg har mer tid, vil jeg komme til å spille en helg, “lovet han.Igjen tror han han kommer til å angripe. “Jeg kan egentlig ikke forsvare meg selv fordi jeg har et ballongproblem. Dette teamet vet med en gang, så jeg umiddelbart sendt videre, “smilte hockey forsvar, som feires denne våren med Dukla Jihlava fra prosedyren til Extraliga. Den neste sesong, men vil hans innfødte høylandet handle.

“Jeg likte feiringen, men nå er jeg tilbake i Chomutov, hvor jeg fortsatt har en kontrakt. Jeg skal spille vekselvis og i den by “Szathmary.