Treneren Fisherman: kilde hendene Koukalová og Slesingr? De har rett

Antall medaljer gått Russland, Østerrike og bare tapt fire podium på den berømte nordmennene … “Jeg er glad for å fortsatt holde ledningen suksess,” sier hovedtrener Andreas Angler etter sesongen der de tsjekkiske skiskytterne tok de neste 21 medaljer og fire verdifulle metaller fra MS og Gabriela Koukalová forsvarte to små krystall globuser. Det er hun som også har begitt seg ut på IBU, vil bli den neste OL-sesong hoved håp.

Denne statistikken allerede gjør det femte året av glede. Fifteen, tretten, tjue, seksten …Og nå igjen tjueen. “Jeg visste ikke telle, men jeg er glad for det,” sa hovedtrener Andreas fisker etter tsjekkiske skiskytterne denne sesongen forene sine mest podier i en enkelt sesong. Året før OL i Pyeongchang så takk til styrken av Gabriela Koukalová komme i posisjon som den fjerde mest vellykkede landet.

Hvordan får du nå vil være den siste sesongen før OL vurdere?
“Selvfølgelig, den har en ledende rolle i disse suksesser Gabina, men jeg tror selv Ondrej Moravec tilbake til de dager da han var arbeidshest. Michal Krčmář og Eva Puskarčíková også overrasket og Michal Šlesingr viste hvor i Oberhof og i Oslo, kan det fortsatt kjempe for pallen.Det er den beste, selv om alle får litt i skyggen av Gabina, vi har dem i sine forhåpninger. Skiskyting er derfor klar til å være i stand til å beholde i fremtidige sesonger gleden det stadiet vil bringe. ”

Koukalová tillegg Oslo overrasket når på podiet nektet å håndhilse med sjefen IBU Anders Bessebergovi . Du oppfatter at selv i disse trinnene fungerer som en større kjendis enn før?
“Alle modnes og modnes, med utsikt over enten vinne eller endringer. Det er hennes avgjørelse og presentasjonsform som er uenig i hva som skjedde.Jeg tror ikke det var galt, det var en gest som ikke er enig med avgjørelsen til IBU, som ting kommet i forhandlinger mot doping og sanksjoner mot ham. Jeg ser ikke noe galt med det, det er hennes avgjørelse. På søndag, for eksempel, har han gjort det bra Slesingr Michal, som var involvert i som selv begjæringer.De må gjøre det riktig, er det deres avgjørelse, og støtter bare at de ønsker mot disse tingene for å bekjempe ”
” Og dette er altså mulig skritt når Gabina Michal reagerer på det faktum at IBU klem ned og gjort hva han lovet, og at de var i dette tilfellet MS oppsamlet. Allikevel, hvis du ønsker å kjempe mot noe, slik at du ikke kan se på virkningen at dette vil bringe. Slik at hvis vi tapte MS, samt skiskyting verden går videre og vi må fokusere på det vi kjørte vel, hva skal de best preparerte utøverne og ikke stå i hjørnet et sted.Vi ønsker å være vellykket i de kommende årene. ”

Hvor mye har du bare fordi fornøyd med den vellykkede gjennombrudd av den yngre generasjonen Krčmář med Puskarčíková?
” Ja, jeg tror deres generelle plassering i SP er en overraskelse. Eva igjen en meget god sesong og Michal år etter år pløyd fremover. Tvert imot er det en stor skuffelse denne sesongen opptredener Veronika Vítková. Jeg er glad for at hun i det minste povedly løp i Oslo, fordi etter en delvis kollaps i Korea endret sin tilnærming, igjen, hun var en liten jente smilende og suksessen kom. Ikke at det ikke var trent nok, men mange ting er på hodet og igjen vist at den er i stand til å kjøre inn i de mange.Kanskje var det i denne retningen viser veien til fremtiden. ”

Jo mer som neste års OL. Hva du siste året før viste Pyeongchang?
“Det er ikke lett, og det vil være en stor kamp. Vi har sett hvordan lagene gå fremover som det er fortsatt balansert. Men sikkert vi vil ikke stå passivt og dra nytte av det faktum at vi Photogene, hvit povedly medalje i VM, og nå noen kloden.Det er nødvendig å se fremover, ønsker vi å kjempe, og vi må gjøre i løpet av sommeren trening nok jobb. ”

I hvilken spesiell?
” Nå her kommer planlegging og jeg tror det er nødvendig å evaluere sesongen som har gått og ikke har trukket buksene, vi er i et olympisk år. Jeg tror det viktigste trykket kommer opp før OL, uansett, men vi regner med at bare på at sesongen enkelte arrangementer vil ha lite å etterkomme. Spesielt under forberedelse.Det er nødvendig å ikke bryte ned og gå gjennom hva man trenger og håndtere den. ”

Som opplevelsen av årets VM i Korea undervurdere akklimatisering?
” spesielt en av årets World Cup med det kan ikke sammenlignes. Det er et faktum at etter MS trengte litt hvile og utøvere i finalen så vi også at det delvis nedbetalt for de siste rundene, fordi jeg ikke kan huske sist runde av cupen, der tsjekkiske laget denne kampen. Det er alltid noe for og imot, og jeg er glad for at de menneskene som fordømte det nå så at det var en gledelig runde i Holmenkollen. Du må alltid legge det til hva du bestemmer deg, du gjør det med den beste kunnskapen.I år Korea var ikke en test, hvor snart før det OH jet, men se hvordan det hovedsakelig for å se ut som skyting og ski. ”

Og skift +8 timer prøver å avlaste en eller annen måte? Det var spekulasjoner om behovet for å forberede i Kasakhstan.
“Vi får se, det er fortsatt langt unna. Lage planer er ennå ikke kommet. Det er på tide, og i april vil vi ha mange avgjørelser. Vi får se hva som skjer. ”

Hvor alvorlig er da ønsker å få en tjeneste lastebil? Det er fortsatt opp til date?
“Det er ikke helt klart, handle på det, men ser ut over det som ville hjelpe laget.Det er ikke det at vi hadde en lastebil, forbedre kvaliteten på smøring, men heller vi vil begynne å løse på grunn av helse, fordi det er noen ventilasjon og eksos, som er i cellen. En annen ting er da at det er både vennlig materiale fordi det oversettes til et sted hele tiden, og består … Dette er ting som er grunnen til at lastebilen avtale. På den annen side, men igjen lastet teamet med logistikk. Vi må vurdere det og se om vi er i høst med en lastebil eller ikke. La oss overraske. ”

En ytterligere tilpasninger til OL-sesongen? Vil du fortsette å bore rychlostřelby?
“Jeg tror det er definitivt behov for å fortsette i de tingene der vi startet.Og det handler ikke bare om å skyte fart, har vi en rekke svakheter, samt sterke sider, så vi må jobbe med de svake og sterke til å holde. Vi vil ikke stå passivt og se på, og vi vil prøve å gjøre noe. ”

Hvilke svakheter har du lyst til å eliminere?
” Det avsløre. Det ville virke mot sin hensikt. »(Ler)