Třinec har håp om å snu. Vi vil ikke spille betong, Varaď nekter

Třinečtí fortsette å tro på den siste sving, og dermed tittelen.

“Vi er svært fornøyd med at serien går på,” sier trener Vaclav Třinecký Varada. “En vakker sjette kamp venter på oss.”

Hva vil det være? Begge parter er enige om at en gang kan forvente noen mål.

“Men hvis det viser seg som en søndag, vil vi ikke bli sint,” sa Varada. “Vi har ikke tenkt, men å spille i Litvinov betong, vil spille sin hockey og håper at vi vil være i stand til å score et mål sjanse så for oss var et pluss og flyttet oss fremover.”

Hvis ja, den avgjørende fjerde duell ville bli spilt torsdag i Trinec.

Václav Varada erkjent at steelmakers søndag gravitated sport flaks. Ikke bare for siste oppgjør, men også for 74.minutters forlengelse, da en video stemte etter Ručinskys nederlag, gjorde han en dom om at pucken ikke krysset målstreken. Mangler to millimeter…Keeper Frolik klarte pucken å stoppe, men såret, og i dag vil være steelmakers mangler.

“Da jeg hørte besøkende kjele skrik, jeg trodde det var i lunden, men i hemmelighet jeg trodde det ville ikke innrømme dette skjedde, og vi fikk en sjanse til å matche for å vinne, “beskrev situasjonen Varada.

” Da jeg så filmen av tsjekkiske tv, jeg er litt overrasket over at pølse, beskytteren er montert slik at pucken rundt stengene ikke kunne komme inn i porten, er uregelmessig portkonstruksjonen, “sa trener Radim Rulík Litvínov.

Hva gjør Třinečtí? “Jeg så et hjul som ikke bestod det totale volumet av mållinjen.Jeg er glad for at det skjedde, men det kan være omvendt, “sier Vaclav Varada.

Belladonna er ikke bekymret for at Litvínov ulykkelig søndag duell lag blakk. “Hvis noen hadde sagt før serien at den sjette spillet vil komme tilbake til Litvinov og lede 3: 2, hoppet jeg inn i himmelen,” sa Belladonna. “Hvis du sammenligner de kadre…Unnskyld meg…Så vi er helt greit.”

Varada sa at et slikt tap kunne rival bølgen, men ikke nødvendigvis. “For oss har vi opplevd hockeyspillere, men de har også dem i laget. Det er fortsatt bare hockey, og det kan være flere ting vi så på søndag. “