Unibet tart 10-ember Celtic után Dedryck Boyata látható piros lapot

Ronny Deilának nem volt gondja a piros lapon, amelyet Dedryck Boyatának mutatott be, és elmondta a játékosnak, hogy meg kell tanulnia maradnia a lábán, miután a Celtic védőjét az 1-1 Premiership-ból húzta a Hamilton-ban a New Douglas Parkban.

A látogatók Leigh Griffiths büntetését vezették, amikor Boyata a játékvezető, Craig Thomson piros lapja előtt a szünet előtt egy utolsó meccset játszott a Carlton Morris előtt a doboz előtt.

A 65. percben a Hamilton kapusa és Michael McGovern kapitány Unibet megmentett egy újabb Griffiths büntetést, miután Thomson büntette Ziggy Gordon védelmezőt a Celtic ellenfele Mikael Lustig ellen, egy sarokban.

Hamilton helyettes Eamonn Brophy – aki januárban a Parkheadben 8-1-es vereségen szerezte az első Hamilton gólt – 70. percben Darren Lyonre érkezett, és négy perccel később egy nagy sztrájk miatt a Celtic 7 pontot elvesztette. Aberdeen, aki St Johnston otthont ad e szombaton.

Az elküldéssel kapcsolatban a norvég menedzser azt mondta: “Azt hiszem, ez egy OK döntés volt.Az első szabály, mint védő, maradjon a lábadon és fuss az emberekkel, és ezt valamit meg kell tanulnunk.

“Még egyszer láttam, és nem hiszem, hogy ő megérintette a labdát, és ezekből a helyzetekből tanulnunk kell.

“Ha van egy versus, akkor futtatnia kell az Unibet Magyar emberekkel. Deila azt állította, hogy a második félidőben elszalasztott esélyek, még akkor is, ha 10 ember vesz részt az oldalán, drágán.Gary Mackay-Steven és Griffiths elutasította az esélyeket, a skóciai csatár büntetőjogi kisasszonyán kívül.

A kelta menedzser azt mondta: “Csalódott voltam, hogy két pontot veszítettünk el, mert nagyon jól irányítottuk a játékot 1-0-ra, majd a második félidőben három esélyt produkáltunk, két gólt kellett volna szerezni, de nem tudtuk megtenni.

“Ha kettőt egyedül kap a kapushoz és büntetést kap, és hiányzik neki, akkor ez megy hogy nehéz lesz legyőzni a labdarúgó játékokat.

“Végül az ellenfelek kapnak egy esélyt vagy kettőt, és ez jó befejezése a set-playnek.”

Griffiths a szezonban 33-at kapott, de sajnálattal töltötte el a büntetőpasszot.

Azt mondta: “Én felelősséget vállalok.Az első helyet szereztem, így meg kell erősítenem a második értékelését.

“De Michaelnek meg kell mondanom, nagyszerű megmentés volt, és rúgtak ettől kezdve egy pontot szerezni. De ez kétszer megmentett büntetést tőlem, remélhetőleg nem kell még egyszer szembenéznem vele.

“Bosszantó, hogy nem nyerjük meg a vezetésünket, de el kell fogadnunk, és el kell fogadnunk előre.Mi csak arra koncentrálunk, hogy mit csinálunk, így a tudatunk csak Dundee-ben van szerdán. ”

A Hamilton játékosvezetője, Martin Canning úgy érezte, hogy a büszkeséget a Celtic Parkban csalódottsága, hogy az ő oldala nem tudta kényszeríteni a győzelmet.

Azt mondta: “Mindenki az utolsó játék után fáj, de megmutattuk, hogy át tudjuk venni, Tudtuk, hogy rossz éjszakánk volt számunkra. Minden játékot egyedileg kell meghozni és bizonyítani. Olyan érzésnek tűnik a győzelem, mintha egy pontot fognánk játszani a játék előtt. “De azt mondtam az öltözőben egy csendes pillanatban, hogy kiábrándító volt, nem nyertünk, mivel a a játék ment.

“Nagy lehetőség volt arra, hogy megkapjuk a három pontot, ami a legfontosabb dolog lenne.De büszke voltam a játékosokra és az erőfeszítésre, amit beadtak. ”

more info