US Open: Stosur saunters til tredje runde

Tidligere US Open-mester Samantha Stosur vant en vanskelig par dager til å drive sin vei inn i den tredje runden i New York.

Tvunget til å ta buss til Flushing Meadows for hennes fridag øvelsesøkt etter nektes en turnering courtesy bil, Australias tidligere mesteren slo tilbake med en nådeløs 6-1 6-1 mauling av russisk Evgeniya Rodina på torsdag.

“Når du er fortsatt i turneringen, og du prøver og bestille bil, og de sier at du kan ikke ha en før 10 (klokken), fordi du ikke har en kamp, ​​jeg tror ikke det er bra nok,”sa Stosur.

“det er ikke bare meg. Det har vært mange spillere i den situasjonen. Det er en grand slam.Det er en av de største turneringene i verden.

“Du må være i stand til å tilby transport til spillerne når de trenger det.” Jack Sock bæres av banen som varme og fuktighet ta bomavgift på US Open Les mer

å bli tvunget til å ta bussen og dyttet rundt fra praksis retten for å praktisere retten til å romme Williams har ikke vært de eneste problemene for Stosur denne uken. Stillingen i løpet av hennes første runde seier over Timea Babos oppført henne som Samantha Stososova.

2011 mester og tidligere vinner av WTA sin sportsånd prisen ikke føler hun hadde blitt respektert av tjenestemenn, men ønsket bedre behandling i fremtiden.

“jeg prøver ikke å gjøre en stor del om det. Det er ikke bare min situasjon.Det er mange spillere i samme båt “, sa Stosur. “Jeg tror det er bare en dårlig kjøring av tilfeldigheter slags de siste par dagene. Det er bare slik det er.

“Jeg tror de prøver alltid å forbedre og andre deler av turneringen er fantastisk. De er alltid ute etter å forbedre ting og gjøre fasiliteter bedre og alt annet.

“Jeg forstår det er ikke lett å ta seg av så mange mennesker hele tiden, men å kjøre en turnering jeg ville være fornøyd med god praksis, transport, og vaskeri.”

Stosur shoddy behandling overskygget en illevarslende ytelse fra 22 frø. Den 31 år gamle trengte bare 51 minutter å se av Rodina og bestille en dato på lørdag med italiensk 16nde frø Sara Errani.