US Open: vaklende Murray avslører sykdom veies på ham i andre runde episk

Andy Murray slepte seg fra retten til hans isbad til den obligatoriske pressekonferansen, og med en stemme som husky som en gammel crooner, avslørte at en kald hadde hindret ham i hans episke fem-set seier over franskmannen Adrian Mannarino i andre runde av US Open.

Hvis han klarer med det på hans hvile dag foran møtet Thomaz Bellucci på lørdag, hans fremgang i den andre uken av en turnering han vant for tre år siden bør ikke være betydelig hemmet.Hvis sykdommen – som har tatt tak i garderoben og allerede hevdet hans bror, Jamie – lingers kunne han være i trøbbel

I den sammenheng han gjorde usedvanlig godt å komme fra to sett ned mot. Mannarino, som han håndtert uten oppstyr i sin eneste tidligere møte. Den franske venstre hander spilt intuitive tennis, blande opp spillet sitt med drop skudd som ertet livet ut av Murray med flat-truffet bakken slag av en av de korteste backswings på Tour.

Murray tok tre timer og 17 minutter for å vinne 5-7, 4-6, 6-1, 6-3, 6-1 på turneringens hovedretten, Arthur Ashe, der en delvis ferdig taket filtrert lys og blokkerte vinden, men kunne ikke gjøre noe varmen.Temperaturen rammet 93F i sen ettermiddag, så spillere og tilskuere alike sweltered

I en monumental fightback på en dag så varmt den unge amerikaneren Jack Sock kollapset på banen og ble gjennomført semi-bevisste og føtter dra, til komforten av det medisinske rom, Murray trengte hver unse av hans Caledonian korn for å komme seg etter en vanlig start.Andy Murray gjen å slå Adrian Mannarino i US Open Les mer

på spørsmål senere hvis hans kvekkende stemme indikerte et problem at kan ha påvirket hans prestasjoner, sa han, “A little bit, ja. I begynnelsen av kampen litt. Men etter de første par spill, føler virkelig fint. Ganske mange av spillerne har hatt hodet forkjølelse. Min bror var ganske syk i går, så vel.Jeg tror det er noen av spillerne har hatt det.”

Murray var på knærne, bokstavelig talt, etter at noen av de lengre løpene og brukte sin racket som en krykke, et poeng han var rask til å påpeke indikerte ikke ekstrem utmattelse.

“jeg var andpusten. Jeg ble bøyd over fordi jeg var sliten. Normalt etter ekstremt lange opptog du gjør det. Det var ekstremt vanskelige forhold, spesielt i begynnelsen av det fjerde settet, noen utrolig interessante slags back-to-back med mye løping. Ja, jeg var sliten. Jeg var ikke å holde meg opp med min racket. Jeg var bare bøyd over.Det er det jeg tror mange mennesker gjør når de er ute av pusten eller sliten.”

Sykdom og tretthet side, Murray bør være bekymret for at han tillot en spiller rangert 35 i verden sjefen ham taktisk for nesten en og en halv time før han lanserte sin imponerende comeback.

“jeg hadde mange muligheter, følte jeg. Jeg tror jeg var en for syv på pause poeng eller noe. Som i det første settet 6-5, måtte jeg love-40 på sin tjener det å komme tilbake til det. Jeg var ikke i stand til å bryte på noen av de viktige øyeblikkene, dessverre.

“Når du ikke spiller ditt beste, du finner en måte å komme gjennom kampene sånn. Ja, det kan gi deg tillit.Du føler deg litt som om du er heldig å fortsatt være i tilfelle, og du er litt mer kanskje avslappet går inn i de neste kampene. “Men jeg har kommet gjennom mange tøffe kamper i min karriere, og jeg tror det er derfor når du er bak sånn i scoreline, når du har gjort det i det siste, har du tro på at du kan komme gjennom og gjøre det igjen. Som definitivt hjulpet meg her i dag.”