Vasily Legeydo – om problemene i Merseyside

Vasily Legeydo – om problemene i Merseyside.

Han beklagede den tyske engelske vinden. Han klaget over at “MJ” spiller i oppleggs Fellaini. Han forklarte nederlag “Sevilla” av det faktum at andre klubber i finalen utfordrerne svakere. Jeg ble fornærmet av kvaliteten på plenen på Anfield.

I den engelske versjonen Klopp for mye av det “mot alle”, med de hjemsøkte øynene til Mourinho, hadde rykte på denne unnskyldninger master. Men treneren til “Liverpool” tror det fortsatt ikke. Jürgen med hans energi, gliser og ler om “heavy metal” ut. Hans “Liverpool” – han som Richard Løvehjerte, Shon Bin, som stadig kjemper for rettferdighet mot strømmen av penger og den velstående, men til slutt dør heroisk.

Jurgen, stopp! Med “Liverpool” fortsatt ikke takFoto: Uavhengig, Berliner-Zeitung, Dette er Anfield, mål

Tross alt, til “Liverpool” ingen ressurser å håndtere finansmagnatene på øya, men han lever alltid i sin egen verden hvor han var – noen som en fattig adelsmann som vandret hit fra de siste århundrene. Slåss med Gopnik fra Manchester og London bydelen Chelsea, er det en vakker prinsesse og gjenvinne det som med rette. Tilsvarende må “Liverpool” i hans verden holder den brasilianske maestro og sprett Coutinho, sementere forsvaret av sin egen klasse Virgil c sørlige bredder slutt grodde muskler til å gjøre et comeback i strålende 80-tallet, og deretter …

Stoppe. Bit Klopp: “Ankomsten av Robertson betyr Dzheyms Milner, som forrige sesong spilte på venstrebacken, kan spille på midtbanen. Så i essensen, denne sommeren hadde vi også en ny midtbanespiller. ” Ring de gamle spillerne til sin normale posisjon av en ny spiller – det er allerede for mye, Jurgen. James Milner trafikkert venstre kant engelske felt selv når noen fotballfans gikk til fots under bordet og neppe en “nybegynner” på venstrekanten med alle fordelene av James (for eksempel, han har en morsom “kjedelig” Twitter-konto) kan seriøst bli vurdert fans som en trøst.

Comfort fra klubben gjentatte ganger savner sine overføring mål for sesongen, og igjen med ingenting. Nabi Keyta ville ha flyttet for pengene nærmere kostnadene for Pogba og ikke Milner – som ikke har passert. Med forsøk på å invitere Virgil van Dijk fra bak kulissene “Southampton” “Liverpool” alvorlig skrudd opp – tilsynelatende, etter så mange år med innbyttere på penger fra de små, men stolte sørlendinger forvente føyelig stillhet, mens deres spillere vil lokke stille. Med alternativer som en ambisiøs og risikable en shuttle mål “Liverpool” ikke bry.