Warringtons Chris Sandow selger dramatisk sen comeback-vinn på Salford

Chris Sandow-faktoren blir stadig en hyggelig og vanlig forekomst for Warrington. 27-åringen begynte å leve som en Super League-spiller etter å ha kommet fram midtveis gjennom forrige sesong, var uventet å si mildt, men Sandow-alle forventet å ta konkurransen med storm, blir fort standby-stjernen i åpningen noen uker med Den nye sesongen.Leeds og Huddersfield ser ut til å rette opp Super League power shift Les mer

Dette er Sandow som kom fra Australia med et rip-roaring rykte som en av NRLs mest gåtefulle og uforutsigbare talenter .Likevel etter en annen fantastisk prestasjon, vil hans tidlige sesong odds utvilsomt tumbling for Super Leagues individuelle anerkjennelser – og med det mistenker du at Warringtons egne sjanser til å oppnå noe spesielt, bare kan forbedres med spilleren som utfører som han er.

P> Hans dramatiske dråpsmål etter at finalen, som fullførte en sensasjonell andre halvdel, kom tilbake til Warrington, vil ta tak i overskriftene, men det var hans allsidige prestasjon ved halvback som lagde plattformen for Wolves ‘seier.Etter å ha gått 30-12 på vei inn i kvartalet var Sandow hjertet av en vekkelse der Warrington scoret tre forsøk før hans coup de grâce, et dråpemål som nesten trodde tro.

Den legendariske Warrington-halvdelen -back og mesteren i drop-målet i Super League tidligste år, Lee Briers – ser på på stativene i sin nye rolle som assisterende trener – kan vel ha vært i ærefrykt for Sandows teknikk da han strøk ballen over innleggene i fryktelig vær. “Det var et fenomenalt spark i disse forholdene,” anerkjente Tony Smith, Warrington-treneren. “Det er vanskelig nok å sparke dem på gode dager.” Før Sandows siste stykke trollkarl syntes spillet likevel det som ville vært en fortjent tegning.Han hadde savnet en straff for å knuse Warrington foran med to minutter igjen og Salford hadde sine sjanser også; Både Michael Dobson og Robert Lui skifte forsinkelser med forsinkelse på egenhånd. “Jeg føler for Salford, jeg trodde at en trekk ville ha vært et rettferdig resultat,” admitted Smith, mens han bekreftet en sannsynlig brudd achilles for Gary Wheeler, som igjen står overfor en langvarig stave på sidelinjen på grunn av skade.

Hjemmelaget hadde satt seg til en fantastisk posisjon for å spille inn en tredje straight home-seier, med fem forsøk på å sette dem 28-12 til de gode på halvtid.Tries fra Jack Hughes og Ben Currie hadde satt Warrington 12-6 opp etter Junior Sa’u’s åpner for vertene, men resten av første halvdel var alle Salford.

De nivellerte noe når et tommers perfekt spark Fra Dobson ble rørt av Josh Jones før Greg Johnson barged seg over å følge en annen stor pause fra Jones, med Gareth O’Briens konvertering som gjorde det 18-12. Dobson vokste i selvtillit da halvparten bar på og etter Sa’u sin andre etter en sublim kick fra halvbacken, var Josh Griffin ved siden av å slå ned for å prøve nummer fem. O’Brien sparket deretter En straff for å gjøre det 30-12 da kampen nærmet seg kvartalet, men Warrington og Sandow kom til liv.Det var hans deftpass som satte Ryan Atkins over for den første av to forsøk på tre minutter før senteret rørte ned Sandows spark kort tid etter. En dramatisk slutt var på kortene da Ashton Sims krysset for å gjøre det 30-30 før det siste av sen drama.

Begge lagene ga opp muligheter for å sikre seier før Sandow produserte spillet som fortsetter å sementere sin spirende Rykte som en Super League-stjerne.