“Zenith” gjennomvåt “Spartacus”.

“Zenith” gjennomvåt “Spartacus.” Fremtidsmesteren brøt den nåværende?
Rød og hvit beseiret, og to spillere fortjente en rendezvous med monsteret som slo journalisten NTV.

Etter kampen, “Spartak” – “Krasnodar” (2-0), trodde jeg at Moskva-laget er klar for det neste, mer alvorlige skrittet. Jeg innrømmer at antakelsen viste seg å være feil. “Zenith” slettet bare landets mestere.

Trykket fra Ivelin Popov døde ut ved startminuttene – et vellykket forsøk ble husket; som ikke kan sies om bulgarskens umiskjennelige og forverrende programmer: det er en fullstendig fiasko.

“Zenith” gjennomvåt “Spartacus.” Fremtidsmesteren brøt den nåværende?
Foto: Mesterskap, Zenit

Uten Ze Luis på den franske halvdelen, “Spartacus” klamret seg til ballene, akkurat som den sene Nicolas Cage for verdige filmer. Det er på noen måte. Senteret for clearing tapt, på flankene sakte flyttet uten spesiell nishtyakov, skapte fremover en shisha – det er første halvdel. Treghet i St. Petersburg – kanskje den viktigste egenskapen for et angrep “folkets” -kommandoen: kombinert liksom svak, som om med en følelse av håpløshet og en følelse av uunngåelig nederlag.

Fotballspillere av “Zenith” godt slå av playmaker Fernando, så mye at hans farligste stunt – kutt hæl pass – Brazilian tryllet en assist til fordel for andre, og Kokorin kjølig bøyd Rebrov og beskyttelse. Ved pause fra “Spartacus” var nok en gang, og satte inn angrepet blå-hvit-blå, som er opprettet Smolnikov, Kuzyayev og Erokhin, vil verftet kaller trening “peal”.

Klassikere: Kombarov la motstandere løpe bak ham, løp i såpe og fouled til prisen på et gult kort, selv om dette ikke reddet ham fra målet. Senere mistet han Krishito på langt innlegg. En katastrofal kamp i utførelsen av Dmitry. På slike dager blir tweeter av den tidligere tennisspilleren Kafelnikov strømmet med smakløst kritikk av venstrebacken. I dag er alt rettferdig.