Znojmo i play-off glemte å forsvare seg. Vi har ikke lært enda, beklager trener

“Det er en straff,” sier treneren Znojmo-trener Jiří Režnar, hvis hele EBEL kvartfinalen sluttet 1: 2 i kampene. “Jeg har ikke hatt mye av et mål i avspillingen. Vi tror at vi må prøve å spille i midten, men kommer spill og spillere med en kvinne for å skyte mål. “

The Eagles for det meste av sesongen lønn for å angripe fugler før sluttspillet, men bekrefter at ledelsen og å forsvare seg vellykket. Så hvorfor faller en puck etter hverandre i sitt mål?

Det er vanskelig å si, det er en slik spesiell serie, sier forsvarer Richard Pavlikovsky. “Play-off er mer av et trykk som spiller utfallet av hele sesongen. Det kan ha spilt en rolle.Jeg håper at dette er bare en kortsiktig tap i sesongen vi har noe sånt skjedde ikke. “

Kanskje Znojmo for ivrig. I både innenlandske dueller på østerrikske rival kastet de en massiv offensiv, men mål, blinket på den andre siden.

“Når vi har en sjanse overlegenhet, presser spillerne frem mer og slutte å være årvåken i forsvar. Og når vi får et mål, så i stedet, vi ristet, samlet en andre og en tredje, “sier Režnar

I det første tilfellet, og på Orly frowning poengsum 0: 5., Tirsdag 0: 3. “Da må du åpne den,” sier Režnar. “I ryggen, gjør ting som ikke var på vår standard,” sier Pavlíkovský. “Vi jobber med dette fordi det ikke er noen annen måte å håndtere serien på.Jeg tror at våre mål forblir på vår side, men vi vil begrense antallet i porten. “

Znojmo må imidlertid finne en støtte mellom pinnene. American Holt vekslet med begge startene, ikke sikker på at selv hans hitchhiker Obchval, som starter fredag ​​duellen i Klagenfurt. Men målvakter er ikke hva Sør-Moravians hele er mest bekymret for.

“Vi savner vår engasjement og disiplin.Alle må dra docvaknout sluttspillet er en kort konkurranse, og det er ingen tid å rette opp “, sier Režnar. “Klart, har vi ikke lært mye ennå.”

Til tross for ugunstig utvikling i en serie på fire seire sin tredje periode av hele EBEL fortsatt tror. “Jeg tror Klagenfurt spiller sin maksimale, mens vi har ham et stykke mangler,” kunngjør Pavlíkovský.

På tirsdag, var det på isen begynte å falle betydelig gnisten og straffer på slutten av spillet. “Det var bare det øyeblikket vi startet pendling, noe som ikke hjalp oss. Men følelser til sluttspillet og forhåpentligvis ta dem klarer å gi oss nytte, “håper opplevd slovakiske forsvars.