Τιμή για το ρεκόρ. Ποδηλάτες “ανόητοι” χρόνια καταπατούν το χρονικό

Στις δεκατέσσερις ετών, οδηγούσε ένα ποδήλατο με μπότες που δανειζόταν από τον γείτονά του. Στη συνέχεια κέρδισε έναν αγώνα 25 μιλίων για το ποδήλατο του τοπικού κρεοπωλείου. Άλλες φορές, έσωσε τη γυναίκα από τη φωτιά και όταν είδε ότι ήταν εντάξει, έφυγε. Με ποδήλατο. Και όταν μια κόρη τον ρώτησε γιατί υπέφερε τόσα χιλιόμετρα για τίποτα, είπε: “Γιατί όχι; Γιατί πήγε η Χίλαρι στο Έβερεστ; Επειδή στέκεται εκεί. «

Ένα ρεκόρ Godwin, το επίσημο όνομα της υψηλότερο ετήσιο όγκο των μιλίων, τα πραγματικά μεγάλη δεκαετίες μέχρι σήμερα.

Λίγοι άνθρωποι έχουν την ικανότητα των εν λόγω τμήματος ποδοπάτησαν στη ζωή και ότι μόνο μετά από 365 ημέρες ; Ο Σύνδεσμος Εξτρεμαθρονών Ποδηλασίας, ωστόσο, αποφάσισε να βουρτσίζει το παλιό ρεκόρ και δύο “ανόητοι” προσπαθούν να σπάσουν φέτος.Κατά μέσο όρο, πρέπει να ταξιδέψει 329 χιλιόμετρα ανά ημέρα

Ο Άγγλος Steve Αβραάμ πήγε για 1xbet στοιχημα την επόμενη προσπάθειά του, την 1η Ιανουαρίου, Αμερικανός δρομέας μεγάλων αποστάσεων Kurt Searvogel που γνωρίζει η πιο κοντά Ταρζάν, αν και καθυστέρηση εννέα ημερών του, αλλά ο ίδιος πιστεύει!: Έχουμε ξεπεράσει το 76χρονο! Οι χιλιόμετρα ξεκίνησαν το 1911, όταν η εβδομαδιαία ποδηλασία ήταν μια οδυνηρή πρόκληση. Πρώτα έγινε κάτοχος του ρεκόρ Marcel Plaines στην οποίων τα ονόματα έχουν αναφερθεί σε περίπου 55.500 χιλιομέτρων και αυτός ο δίσκος έχει επιβιώσει μέχρι τη δεκαετία του ’30 του περασμένου αιώνα, όταν ήταν έξι στη σειρά σε σύντομα χρονικά διαστήματα ξεπεραστούν.

Την περασμένη χρονιά στην Το 1939, όταν τρεις τυχοδιώκτες στην Αγγλία αποφάσισαν να βελτιώσουν το σημερινό ρεκόρ των 100.250 χιλιομέτρων. Συντρίφτηκε με έναν τρόπο, ο άλλος φυσικά δεν έσπασε και μόνο Godwin παρέμεινε.Σε 14kilovém ποδήλατο χάλυβα με μόνο τέσσερις ταχύτητες και αυτή επιτάχυνε σε όλη την ψυχρή διατηρηθεί στους δρόμους της ιστορίας της Αγγλίας. Στη σέλα, αγκάλιασε την Γη τρεις φορές και έγινε αξέχαστη. Αν και, στη συνέχεια, έπρεπε να μάθουν να περπατούν ξανά και τεντώστε τα δάχτυλά σας χρησιμοποιείται μόνο κρατούσε το τιμόνι.

Τώρα υπάρχουν δύο από τους διαδόχους του, οι οποίοι έχουν σχεδόν το ένα τρίτο του ποδηλάτου μόχθο σας πίσω. Στην περίπτωση της Brita Αβραάμ, όμως, το όνειρο μια θέση στα χρονικά μακριά, επιβραδύνθηκε Sportingbet στοιχημα είχε μια σύγκρουση με ένα μεθυσμένο οδηγό σε ένα μοτοποδήλατο, στο οποίο έσπασε δύο οστά στον αστράγαλό του και είχε τη χειρουργική επέμβαση.

Αλλά αυτό θα είναι η αποστολή μου επάνω; Μετά από τρεις μήνες και πάνω από 27.000 χιλιόμετρα πίσω του; Αποφάσισε: Πάω!Όχι μόνο στη σέλα αλλά σε ένα ειδικό τρίκυκλο. “Οι γιατροί δεν είπαν όχι.” Ο Tarzan φαίνεται να είναι σε θέση να αντέξει χρονικά ποδηλασίας εκτός από την ταινία. Κάθε μέρα καταπίνει μια νέα δόση μιλίων. «Ο στόχος μου ήταν να προχωρήσει στην πρώτη εβδομάδα των 10 ωρών την ημέρα, και στη συνέχεια κάθε εβδομάδα μέχρις ότου ο καιρός θα βελτιωθεί και να επεκταθεί η διαφάνεια, προσθέστε 10 λεπτά», έγραψε στην ιστοσελίδα του. «Το καλοκαίρι μου αρέσει να περάσουν στη σέλα 14 με 15 ώρες και στο τέλος του 2015 για να μειωθεί και πάλι την ένταση του ήχου για δέκα ώρες.»

παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα προστεθούν μαζί…