Angriper Ron blir gjenfødt etter at Abel Ferreira ankommer Palmeiras

Spesielt en spiller har markert seg mye på Palmeiras siden den portugisiske treneren Abel Ferreira overtok laget. Dette er spissen Ron, som ble gjenfødt i de siste kampene og har vært et av de største høydepunktene i São Paulo alviverde.

To åtte mål scoret av Rony på Verdão, fem av dem skjedde i løpet av Abel Ferreira-tiden. Den siste av dem sist tirsdag mot Libertad i returkampen til Copa Libertadores de América, vunnet av Palmeiras 3-0 på Allianz Parque. Han traff målet i en vogn etter at Marcos Rocha krysset.

Med Luxembourg som trener måtte utøveren avslutte 32 ganger for å score for første gang. Nå med Abel Rony har han rocket nettet en gang hvert 2,8 forsøk. Spilleren har handlet raskere og inntar en mer sentralisert posisjon i angrepet.

En annen forskjell fra Ron siden Abel Ferreira ankom er i assists. Spissen er allerede i ledelsen blant lagets servitører i Copa Libertadores de América. Ron har allerede gitt syv assists i turneringen og har utmerket seg i denne forbindelse i de siste kampene til Verdão Paulista.

Fornøyd med det gode øyeblikket i Palmeiras, roser spissen treneren som ga ham en ny posisjon på banen og trodde på hans offensive evne, noe som gjorde Ron til et av de viktigste alternativene når det gjelder mål. “En veldig kompetent person som allerede er veldig komfortabel i klubben, med spillere, ledelse og fans,” sa han.

Kvalifisert til semifinalen i Copa Libertadores de América, venter Palmeiras vinneren av konfrontasjonen mellom River Plate for å vite hvem som blir deres motstander i neste fase. Det argentinske laget vant det første spillet og vant 2-0 i Buenos Aires. Nå kan han til og med tape med en målforskjell i Uruguay som tar plassen og møter brasilianerne. More: brasfutebol.com