Az Aston Villa Jonathan Kodjia visszaszerez a büntetéstől, amit a QPR-nek nem sikerült elérnie

Jonathan Kodjia nyolcadik célja a szezonban elég volt ahhoz, hogy az Aston Villa megérdemelt 1-0 győzelmet aratott a QPR-nél, a nyüzsgő csatár visszafogott egy első félidős büntetésből.

A Kodjia elpusztította az aranyat lehetőséget ad arra, hogy Steve Bruce oldalán a Loftus Road vezetőjét vezesse, hiszen Alex Smithies megtagadta a helyszíni rúgását, aki kitűnő játékot nyújtott a házigazdák céljában.

De a 27 éves Elefántcsontpart készült 15 perc múlva módosítja a kicsi erőfeszítéseket, hogy a Villa csak a második szezon nyereményét nyerje el a tavalyi szezon kezdetétől.

Mindkét csapat korán kezdett fújni, hiszen Alan Hutton negyedik perces erőfeszítéseit szélesre keltették míg a másik végén Conor Washington két perc múlva az első visszahívott céltáblát elmentette, amit a visszahívott Mark Bunn mentett el.

Az első igazi esély nyolc perc múlva érkezett, mint a Grant Hall ragyogó labdája a Villa védelem részéről. és Pawel Wszolek kísérletét Bunn elfojtotta.Mindkét fél aztán látta, hogy a büntetőbajnokságok elhagytak, mivel az első Washington leesett Jordan Amavi kihívásai előtt, mielőtt Gary Gardner hat perc múlva Joel Lynch-et kötötte össze.

De a bíró, Geoff Eltringham nem volt választás, de a félórás jelzés helyére mutatva, amikor Kodjia kiraboltatta Wszolek-t a dobozban, és a QPR-húzó a földre húzta.

A Kodjia bosszú büntetését azonban a Smithies mentette meg – aki most az utolsó hét büntetés közül ötet tartott a bajnokságban – balra, és Ross McCormack valahogy széles körű kísérletet tett. Facebook Twitter Pinterest Jonathan Kodjia büntetését Alex Smithies mentette meg, mivel a QPR rajongók nézik.Fénykép: Matthew Childs / Reuters

A Villa még mindig a felemelkedésben volt, és miután Gardner és Kodjia sem tudtak semmit sem kapni Amavi finom labdájáról balról, még mindig volt ideje a szünet előtt Gardnernek egy nagy hatótávolságú erőfeszítés, amelyet a Smithies kényelmetlenül online sportfogadás eldobta. gőz.A Smithieset két perc alatt kétszer akarták fellépni, majdnem azonos megtakarítással teljes egészében elmenti a jogát, hogy megtagadja a Kodjia-t és a Leandro Bacunát.

Ian Holloway kezdett változtatni, hogy megpróbálja megfordítani a játékot QPR javára és az Olamide Shodipo cseréje majdnem azonnal hatott 62 percen belül, amikor Baker lezárta a lövését. egy órával az órában maradt. Kodjia egész délután terrorizálta a QPR-védelmet, és végül megkapta a jutalmát, amikor markereit dobta egy dobásból, és fúrott egy lövést a Smithies alatt.

A QPR-csere Jamie Mackie szűk szögből tüzelt későn, de a Villa megtartotta a hetedik nyereményét a kampányban.