Az RFU támogatja a Dylan Hartley-t Anglia kapitányként, a legújabb Betclic tilalom fenyegetése ellenére

Dylan Hartley, mint Anglia kapitányának magatartása a rögbi labdarúgó-szövetség szerint számíthat a javára, amikor a jövőbeni álláspontját figyelembe veszi.

A Hartley szombaton szerdán független fegyelmi tárgyalással szembesül a harmadik piros karrierje a Sean O’Brien hátulról való leküzdése után, a Northampton veresége ellen, Leinster.Pro12 oldalán az angol és a francia nehézsúlyú teherautók ellen Betclic díjazása Európában Tovább

A bajnokok kupa tisztviselői megerősítették kedden, hogy a 30 éves kísértetet megdöbbentő vád alá vetették, ami öt hetes felfüggesztést jelentett egy középkategóriás bűncselekményért, és nyolc hét, ha a jogsértés csúcsminőségűnek tekinthető.

megdöbbentő fegyelmi rekord, amely 54 héten belül megtiltja a bűncselekményeket, beleértve a csípést, a kóborolást és a kóborolást, egy olyan eredmény, amely biztosan növeli a kiszabott szankciót.

Az RFU vezérigazgatója, Ian Ritchie azonban lenyűgözte, ahogy vezette Englan-t d az ebben az évben befejezett 13 egymást követő győzelem alatt, és ragaszkodik ahhoz, hogy a csapat vezetője döntjön Eddie Jones vezetőedzőjéről.

“Dylan egyértelműen fantasztikus szerepet játszott a csapat megszerzésében, be- és kikapcsolásakor a pálya csak világos lesz – mondta Ritchie. „A vezetői megbízatása nagyon erős.Ahogy Eddie mondaná, hatalmas hozzájárulást tett.

„Így látod ezeket a dolgokat perspektívában, és szemszögéből Betclic sport fogadás nézzük, hogy mit csinált, és mi történt az évek során, és azt hiszem, hogy támogassa ezt. Végül meglátjuk, mi történik – nem fogok beszélni a fegyelmi folyamatról, mint tudod. Ez megtörténik, és meglátjuk, mi történik onnan.

„Ha kiválasztásra jogosult, végső soron Eddie ügye, de fel kell ismernünk és támogatnunk kell mindazt, amit Dylan tett az utolsó 12 hónap. Elsődlegesen Eddie kérdése van, és ha visszafelé nézel, Eddie ítélete igazán jó volt. Ezt fel kell ismernünk, és biztos vagyok benne. ”