David Luiz visszatartja annak biztosítását, hogy a Chelsea védelme megmaradjon

Míg más vezetők drámai módon átszervezték a Chelsea alakulását, Aitor Karanka a szokásos sablonjához ragadt. Ez egy keskeny, védekező gondolkodású, 4-1-4-1-es rendszer, amely elhagyta az elhúzódó Álvaro Negredo-t kétségbeesetten elkülönítve, bár a Middlesbrough számokat kapott, hogy megbirkózzon a Chelsea átfedő szárnyakkal. Diego Costa, általában annyira fenyegető, amikor a csatornákat csábítja, a Calum Chambers-től és Ben Gibson-tól ritkán kapta meg a jobb játékot, bár a gyors reakciók a labdát a labdába akasztották a háló egy sarokban aláhúzta Betclic online fogadóirodák ragadozó ösztöneit a dobozban.Middlesbrough 0-1 Chelsea: Premier League – ahogy ez történt!Bővebben

Ez lényegében a Conte játékosainak szerkezetéről és szervezéséről szólt, és kiemelkedő előadójuk valószínűleg David Luiz, Gary Cahill és César Azpilicueta között játszott. Ebben a helyzetben a védő gyakran „tartalékembernek” tekinthető, de itt David Luiz általában Negredo ellen küzdött, és rendkívül szoros volt, és pár szabadrúgást hozott, amikor magasan mozogott, de végül megakadályozta a spanyol fordulását vagy a játék összekapcsolása.Néhány alkalommal a várakozása közvetlenül a Chelsea-támadásokhoz vezetett, a második félidőben pedig a legjobban mozogtak a bajnokok: a brazil gyorsan megnyerte a labdát, jobbra haladt, és Betclic sportfogadás online csodálatos átlós labdát játszott Costa-hoz, akinek leállása megengedett Pedro egy lövés, ami a bárba ütközött.

Jellemzően bemutatta David Luiz birtokában lévő minőségét, és figyelemre méltó volt, hogy Karanka utasította Negredót, hogy zárja le, amikor Chelsea megpróbálta áthaladni, az idő a labdán. Figyelemre méltó, hogy míg az Azpilicueta 83 passzot és Cahill 60-t játszott, David Luiz mindössze 40-et irányított. Ő alapvetően Chelsea mélyen fekvő játékvezetője ebben a rendszerben, és az ellenzéki vezetők különös figyelmet szentelnek neki. továbbra is lenyűgözően működjön.Marcos Alonso és Victor Moses gyorsan előre halad, lehetővé téve, hogy az első három szűkítse és összevonja a központi pozíciókat, ami gyakran azt jelenti, hogy a Chelsea hatékonyan támad az öt játékosgal. Ez egy olyan probléma, mint a Middlesbrough-nél ebben a 4-1-4-1-es rendszerben, mivel a szárnyasok kénytelenek lesznek visszavonulni a rendkívül mély pozíciókba, katasztrofális helyzetbe, mivel azok a játékosok, akiknek a legközelebbi támogatást kell nyújtani Negredo-nak.

Átmeneteik időnként lenyűgözőek voltak, de az utolsó harmadban Adama Traoré játékának összefoglalása hiányzott, de a 13 Chelsea-játékosból mért 13 kísérletéből 12-et végzett, de mind a nyolc keresztje sikertelen volt. Negredo és Gastón Ramírez időközben pazarló volt a cél előtt.Marten De Roon, a középpályás jobboldali középpályás, vitathatatlanul Middlesbrough legerősebb szereplője volt az utolsó harmadban, és voltak olyan pillanatok, amikor Betclic sportfogadás bónusz azzal fenyegetett, hogy kihasználják a Chelsea hátoldalán lévő helyet. A Ramírez-től a De Roon-hoz egy korai balról jobbra haladást kellett volna jobban ellenőrizni. A második félidőben a Negredo próbabábu megtalálta Ramírez-t az űrben, de újra megindult. A Chelsea egyetlen problémája itt nem volt az, hogy a játékot a második félidőben ellentámadni kezdte, különösen akkor, amikor Karanka eltávolította Adam Clayton birtokot, és a játék megnyílt.Hazard, Pedro és Costa egy finom ellentámadási trió, de a Chelsea ritkán találta meg őket az űrben. A Chelsea a Premier League-et, ahogy Eden Hazard inspirálja az Everton thrashing-t. az ellenfelek vezetői, különösen Hazard és Pedro mozdulatai az oldalról származnak, Alonso és Mózes átfedéseivel együtt. A Chelsea utolsó három mérkőzésén Southampton 4-3-1-2, az Everton 3-4-3 és a Middlesbrough 4-1-4-1-es modelljei ellen léptek fel, három különböző rendszerrel a széles pozíciók tekintetében, és a Chelsea mindig úgy tűnik, előnye van a széleken. A következő, a Tottenham és a Manchester City elleni küzdelmekkel kapcsolatban megpróbáljuk felfedezni, hogy a Chelsea hogyan kezelje a nehéz nyomást.