Den europeiske adelen starter Karlsvary racing sesongen

Hovedløpet i det syv-delte programmet vil være Frühjahrspreis vårprisen (Fredericks & amp; von der horst (2. kappløp på 2000 meter), først tilgjengelig bare for treåringer. Det vil si, vi vil se de fullblodse, som skal vise sine kvaliteter i de høyeste områdene i løpet av sesongen. . De aller fleste av de ti deltakerne er rapportert i år i klassiske løp

The favoritter viktigste rase

En av de mest alvorlige flinke Vinneren blir den Aldzarb bayman ledet av jockey Bauyrzhan Murzabayeve. Ubestridelig kvalitet har allerede vist ham som en toårig.

Hans livsdebut, tilfeldigvis på det lokale sporet, ble til seier. I de følgende to startene, på løp II.kategori og spesielt i Gerschs minnesmerke i september, ferdig med andre. Arslangirej Šavujeva, trenerens coach, er for tiden en favoritt blant favorittene til årets tsjekkiske derby. Så på lørdag ville han ikke bli savnet i mesterskapet.

Gjør Derby og høst St. Leger er rapportert hjemmeavl Fabrisco ledet av jockey Jan Raja. I fjor begynte han fire ganger og hver gang fikk han et stipend. I test III. kategorien vant tredje og fjerde plass og to ganger løp som den andre. I år har han en oppvarmingsstart i et firestjerners selskap som har forvandlet seg til første.

Det samme programmet for denne sesongen ble bestilt av Napastnik, en polsk innfødt, (Petr Foret, trener Michal Lisek).Representanten til DS Pegas berømte og vellykkede farger har blitt introdusert to ganger i mil III raser. kategori hvor han vant en gang og en gang ferdig i andre plass.

triumferende presentert i begynnelsen av april i sitt første liv starter Sanok (jockey Martina Havelková). I samme rase, tok fjerdeplassen for Sanok debuterte Fawatheeq (jockey Milan Zatloukal), åttende Glavalino (Catherine Hlubučková) og trettende Zamindarman Rabbit (Michael Demo).

kun eksempler smukke kjønn til å begynne er Derby og Oaks rapportert Jesse (jockey Vendula Korečková), eier ark stopping i en kvadrant test 1800 meter lang.Treneren til Josef Váni, Ringmaster (Jan Verner) og Touch of Genius (Jockey Jaromír Šafář), adepter for deltakelse i Great Spring Prize, Derby og St.

Andre racing

Interessant selskap møttes også i Stollberts to-mile premie arkitekter. Det faller inn i III. kategori, men det vil bli deltatt av kvalitetshester, som tilhører den innenlandske eliten. Bare nevner den 5-årige gaupen Ley Percy (Murzabayev), den tidligere prisvinneren av de slovakiske Spring Mares-prisen, Arvy-premiene, de slovakiske og østerrikske oaksene.

Hennes yngre motstander, Money For Danny (Safar), har gått gjennom flere førsteklasses starter. I fjorårets minnesmerke ferdiggjorte Rudolf Deyla tredje, i sjette Oaks.I inneværende sesong, har vunnet første plass i løpet III. kategori. Subsidiert sted bør derfor ikke være utenfor sin makt. Iøynefallende kastanje Barateus (Raja) er det siste hinderet trippel vinner, men resultatene viser at ingen av deres prestasjoner ikke har tapt på slettene.

Det eneste hinderet rase programmet vil være Frey Consulting, et godt okkupert hinderløp IV. kategori på 3500 meter. Etablerer års pause etter forrige god forestillinger Scarab (jockey Thomas Boyer) og Torres Run (jockey Luke Matuský)? Bekrefter Basil (Radek Man) etter triumfer på slettene samt hindringer for deres klasse? Hvordan vil blomstre avdelinger Josef Vana Summer Love (elev Vojtech Crha) og tømmer (jockey Dusan Andres)?Legger til forrige triumfer Rabbit Librettist (Michal Kubik) eller Real (George Henych) neste? Dock seier Avec Charme (student Jakub Spáčil), den eldste hesten i feltet Elegant Devil (Martin Fox) eller på hindrene debut Romane Conti (Andrew Velek)?

Svarene vil bli kjent kort tid etter halv to på ettermiddagen.