Froome vs Dumoulin. Vil Tour 2018 endelig være deres duell?

Tilbyr ikonene for dette løpet, Serpentines til Alpe d’Huez eller Pyrenees-gigantene Tourmalet og Aubisque. Han kontrollerer rytterne på terningene og til og med på fjellskråningene som en gang tilhørte turen. Samtidig vil pelotonarrangørene også være på et dynamisk, bare 65 kilometer fjellstadium i Pyreneene. Eller en 107 kilometer eksplosiv test i Alpene.

Modernister i syklister er klar over forkortelsen.

I Palais des Congres ble tre tusen gjester på tirsdag utgitt 105. utgaven.Under arrangementet om hvilke kommentatorer sier at hans aura for syklister i samme hva til basketball utkast NBA.

Fra Vendee-regionen i juli utstedt i løpet av Breton veggen og terninger Hells nord tre etapper i Alpene, og fra en fire dagers blokk i Pyreneene, som vil bygge på den kuperte tempoetappen i Baskerland.

Da Paris vil ønske velkommen en mester.

Chris Froome sier samtalelogg femte tittel Quartet Anquetil, Merckx, Hinault, Indurain.

“Selv fem år vil jeg gjerne Tour komme tilbake og vinne her,” resolutt erklært.

Mot ham bli Bardet, Quintana, uran, Porte, kanskje også Nibali, Aru og Landa og andre rivaler.

og så er det navnet som er blant de mest inflects Froomovými rivaler.

Tom Dumoulin.

Champion i årets Gira mot Champion Tour og Vuelty. “Det ville være en spennende kamp som fans og jeg lengter etter,” sier Christian Prudhomme, direktør for tur.

Er de vandrende rundt?Chris Froome, Tour og Vuelta mester, mot Tom Dumoulin mester Gira ..

brite, som er fra stillingen avskrives rytteren jobbet seg opp til tronen, mot nederlenderne, som ble den časovkářského spesialist klatrer.

Ja, det ville være en stor uavgjort

Den første i løpet sterkt avhengig av strømmåleren, sier sistnevnte. “Jeg ser på ham i gang forsøk, ellers følger jeg følelser. ”

det vil også bekjempe de ulike sykkel generasjoner: 32-år gamle anti 26letému. I år måtte Vuelta måle styrke, men Dumoulin ba om unnskyldning. Han følte at han ikke kunne tilstrekkelig forberede seg på Giru etter en belastning.I stedet satte han VM i Bergen og ydmyket der i tempo Frooma omtrent et halvt minutt.

Om det virkelig konkurrere i juli 2018 i Frankrike, kan vi ikke si. “Jeg venter på presentasjonen av Tour og Giro og profiler av begge løpene før for man velger,” Dumoulin uttales. En Giro, som starter i mai for første gang i Jerusalem, avslørt av hele sin rute til 29 november

Italienerne kan prøve å lokke nederlendere til en større del časovkářských kilometer, fordi verken Tour neste år vil ikke tilby mye. Bare 35 i lagtid og 31 i individ.

Men på den annen side: Giro allerede Dumoulin vant Tour er så utfordrende for ham

For nå kan vi bare spekulere i hvilken grad vil de største testene planlagte ruten 105th.Årets Tour, foretrekkes det ene eller det andre.

lagtempoen i tredje stadium rytterne kommer inn Dumoulinova SunWeb som verdensmestere i denne disiplinen, mens Team Sky i år, endte på tredjeplass i mesterskapet. Det kan Frooma tjene, men ikke mye.

“Men så stor rytter, slik som Froom, er i stand til å tilpasse seg alle typer terreng”, sier Prudhomme. “Bare husk hvordan man kan forbedre i nedoverbakke.”

I vanskelige Alpine og Pyreneisk åser er da klart finner farten Froom og Dumoulin vil heller forsvare, som på i Giro duell med Quintana og Nibali.

“en kongelig vurdere det 12. etappe til Alpe d’Huez med 5000 vertikale meter”, sier Brit selv eksperter attributt heller gi denne 19ndeetappe gjennom Pyrénées Aspin, Tourmalet og Aubisque.

Clash av stjernene da munne kupert tempo, individuelt . Hvis det var et fly, ville hennes favoritt være Dumoulin. Hills kan slette forskjellene. Froom som er i motsetning til ham mer erfaring til å konkurrere i viktige tidsforsøk, for hakk en tre-ukers ildprøve.

Anlegget vil også påvirke reduksjon i antallet gruppemedlemmer 9-8. “I år, etter oppsigelsen til Geraint Thomas bevist at vi kan henvise Tour og åtte”, sier Dave Brailsford, leder av Sky.Tvert imot, Giro Dumoulin var noen ganger for mye alene, spesielt etter oppsigelsen superdomestika Wilka Kelderman.

Åtte måneder vil cyklističtí fans av forutsi hva Tour 2018 vil endelig virkelig.

“Det blir en av de tøffeste sangene,” sier Froome.