Hradec mot Budějovice. Kjempes i kveld. Hvem fanger halmen?

Fotballspillerne Hradec Kralove har prøvd dette spillet flere ganger, men dette er trolig siste gang. Det er et faktum at selv om det er uavgjort, selv om det er en suksess, vil det bli en seier. Hradec er i seks runder før slutten, i en situasjon hvor han ikke har råd til det – hvis han vil å tenke realistisk om å redde andre enn seier.

Uflaks er at rivaliserende er den samme. “Vårt mål er den eneste, og det er seieren,” sier Hradec-treneren Bohuslav Pilny. I sør-Bøhmen sliter motstanderne, hvis skjebne ligner små avvik.Begge er i denne sesongen blant eliten nybegynnere både se samme antall atten poeng, noe som er fem poeng for førstelaget, som sitter på nesestupové trinn. Utlignet er svært lik, Hradec scoret ett mål mindre Budejovice de sluppet inn elleve mer.

annen dag ulempe, men fordelen med å balansere det faktum at fallet i Hradec 3: 2 vunnet, og derfor ha en bedre gjensidig kamp

På den annen side, karakterisert ved southern Bøhmen gjør. miserably fordi han ikke spilte et poeng på våren av åtte kamper. “Hradec gjør en litt bedre i at våren gjort noen poeng og spille bra,” innrømmer treneren Frantisek Cipro Budejovice, som ble erstattet i løpet av våren Lubos Urban.Men endringen ikke hjalp, Cipro på det første punktet til suksess for teamet er fortsatt venter.

“Vi vet Budejovice tapt åtte på rad. At vanskelig det kan være for oss, “han ønsker å opájet dreven optimisme Pilný.

Hradec våren begynte bra, selv på ett punkt ble kvitt glideskinner. Men han har mistet de fire siste kampene og har scoret 12 mål. Mild unnskyldning kan godt være at i de fire seirer var også av Sparta og Jablonec, lagene som er på toppen av tabellen kampen om VM stillinger.

“Vi ønsker å sprette tilbake fra et solid forsvar, de målene vi har nå fått ganske mye .Vi ønsker å spille aktivt, aggressivt, men vi må opprettholde tillit i forsvar, “planer Pilný før lørdagens kamp.

I tillegg har teamet også å håndtere komplekse situasjoner, som for ham kom i den siste kampen mot Pribram. I semifinalen klarte han 2: 0 over motstanderen, men etter Pribrams pause med tre mål vendte resultatet og vant 3: 2. Takket være det faktum at dommeren i begynnelsen av andre omgang i 2: 0-runden hadde stanset straffesparket og fortsatt eliminert forsvarer Plašil.

Så hva om det også hadde samme syn på voldgift provisjon og deretter disiplinærkommisjon som Plašil for utelukkelse straffe. Hradec poeng for å komme tilbake.

“Det bør forene oss og gjøre denne spesielle situasjonen i andre kamper for maksimal ytelse.På bunnen av konkurransen absolutt ikke hører hjemme, “mener Pilný.

Gitt at Plasil spill kan så flittig i dag kan mangle bare Halilovic og Mares, bør alle de andre spillerne være i rednings duell tilgjengelig.