Jagr er i Praha, og han sa på MS: “Vi setter oss ned med Růža og ser hva som er neste

Rundt midten av dagen stormet journalister om da Jagr kom hjem. Tsjekkisk veteran journalister og fans ga hjelp på Facebook, der du sette bilde og bildetekst at hans fly fra Miami har problemer.

Derfor Jagr ventet til kvelden. For dagen returnerte flere andre hockeyspillere, blir turistene blir spurt om hvem flyplassen Vaclav Havel slik interesse.

Og når endelig maskinen berømte “68” om bord landet, krise lei medierepresentanter raskt økt. “Det kommer til å være Jarda på en stund,” fortalte de passasjerene å leke passasjerer.

Jagr dukket opp rundt en fjerdedel av ni. Klikk! Klikk!Garvet mann i en tettsittende jakke og jeans snímaly dusinvis av linser.

Så stoppet Jagr og snakket i noen minutter.

Hvordan var flyturen? “Normal”, sa han. Forgiftes du ikke av en så lang reise? “Ikke bekymre deg.” Og er det ikke kaldt her i Florida? “Har vi strøk,” sa hun.

Den mest etterlengtede dommen i munningen av Jaromir Jagr, men ble hørt.

For spørsmål om hans deltakelse i VM i Praha, gjentok at ingenting er bestemt.

“Jeg har en rosa hard (trener Ruzicka) likte et minutt på de fleste. Planen er at i morgen skal jeg til Brno, hvor vi setter oss ned og ha det gøy med hva som skjer videre. La oss se hva situasjonen, og spesielt mange spillere faller ut av første runde av Stanley Cup.Vi ser hvem som kommer og hva vi bestemmer oss for å gjøre. Vi er voksne og på en eller annen måte, “svarte Jagr.” Hvis han ikke virkelig (og overraskende) ikke…”Så jeg ville heie på plattformen,” sa Jagr, ler.

Hva snakket han om?

Jeg tror ikke jeg har en forpliktelse til å forklare noen hvorfor jeg bestemte meg eller ikke. Men hvis du ønsker å vite, så jeg ønsker å være en ren samvittighet for at jeg gjorde det maksimale jeg kan for å hjelpe noen når du spør meg om noe.

Nei, min beslutning hadde noe til felles. Mens det er sant at jeg igjen har fått en smak av hockey. Men det er fordi jeg fikk muligheten til å spille. Hockey handler ikke om en spiller, men om hele laget. Minst fem spillere du kommer på.

Trykk…Trykket er alltid, hvis du gjør noe hardt og du bryr deg om noe, så det er alltid press. Det kan være litt større, det er i Tsjekkia at fansen venter. Kanskje folk ser oss så langt bedre hockeyspillere enn vi egentlig er. Lag som kan vinne gull eller vinne en medalje er mye. Hockey er veldig mye avgjort.

Nei, bør du. De må. Etter sesongen, som hadde Voras, Jiri Hudler, Pleky, kanskje Palát unnlater å Tampa…Dette året jeg har sett på lang tid at tsjekkerne var en stor hjelp og dratt hans team, bestemmer kamper. Den kanadiske score, hadde vi to spillere i topp ti, som i tidligere år ikke var i det hele tatt. Vi har gode spillere, det er i ferd med å dukke opp her.