Kvitova på turneringen i Stuttgart droppet umiddelbart, mistet Safaris

Kvitova spilte sist på banen i slutten av februar i Doha, så ga han en pause på grunn av utmattelse. Helgen var vellykket returnert til Ostrava i Fed Cup-semifinalen mot Frankrike, og vant begge sine singler, men overgangen til leire det mislyktes.

I Stuttgart var Kvitova den tredje personen som ble løslatt gratis. Mot den 43. Brengle-spilleren kunne hun ikke finne den rette rytmen fra starten. Tsjekkiske tennisspiller gjort en rekke utvungen feil, som til slutt samles 39, som ikke utlignes med vinne det samme antall slag.

Kvitova tapt én gang i hvert sett og administrasjon seg nesten til enden fikk ingen brejkbolu.Hun plukket opp 4: 5 og 0:40 og snudde tre mechboxes bak og deretter en til.

Så vendte første mulighet til å få soupeřčina kastelse og tvinges forlengelse duell. I tie-break, men igjen dominerte en måned yngre amerikansk, hun vant 7: 2 og scoret sitt første seier i karrieren mot pådrar TOP 10.

Kampen Brengleová ferdig plukke på en av de mislykkede forsøk Kvitova nettverk, hvor den tsjekkiske tennisspilleren hadde om lag 50 prosent suksess. Født i Fulnek farvel til Stuttgart i andre runde som i fjor.

“Madison spilte en solid kamp. Hun savnet ikke mye, og det forstyrret meg ikke.Da jeg hadde en sjanse til å fullføre spillet vinne slaget, så jeg feilet, “sa Kvitova på WTA Tour nettsted. “Mitt selvtillit var ikke høyt, og jeg følte meg ikke det beste fysisk. Jeg var fortsatt lei av Fed Cup. “Safarova, den 28 år gamle, brøt i åpningssettet med fjerde Wozniacks ​​jævla kamp og mistet det etter en time i et kort spill. Det andre settet, men tydelig preget den tidligere verdensener og syvende i gjensidig kamp tsjekkiske tennisspilleren beseiret fjerde.

​​Eliminerte Nadal Barcelona tredje runde

Rafael Nadal ferdig leir turnering i Barcelona på 3. plass.runde etter å ha mistet 4: 6, 6: 7 med Fabio Fogninim. Spansk tennisspiller, som ønsket å angripe den katalanske hovedstaden niende tittel, tapt for italiensk i år på hans favoritt underlag for andre gang.

Nadal viste ujevn ytelse og Fognini sine feil nådeløst straffet. Etter at han tapte det første settet, den fjerde spilleren på verdensrankingen endelig etablert seg på motstanderens administrasjonen, men den italienske forvaltet hans vellykkede tre pauser hvert svar. I en forkortet spillet, selv opprinnelig fra Mallorca unna tre kamp poeng, men på den fjerde han var ikke nok.

Den andre seeded Nadal Barcelona vunnet åtte titler på åtte starter mellom 2005 og 2013.Fjorårets kvartfinale tap for ham betydde slutten av en serie på 41 vinnende kamper.