Leader volleyball ledere mot Hviterussland holdt ikke, European Championship avsluttes i åtte-finalen

Jeg prøvde å endre noe, men det er hva som skjedde, “kommenterte en mulighet.

Mens” første halvdel “de første åtte-finalen i turneringen ble det tsjekkiske laget bedre, spilte nesten uten feil og tok fordel av lunkent tidlig Bělorusek, i den andre delen alltid bare jaget poeng tap.

Han mislyktes rivaler komme under press tjeneste, og som for fire år siden på mesterskapet i Zürich, som enkelt vant tsjekkerne to sett over hele Frankrike, og hadde fire match poeng, de selv i dag i Baku Fremskrittet til kvartfinalen ble snevende rømt. . Ble ikke bundet til slike utmerket syvende hann fremstilling måned siden Euro i Polen

Enda bedre totalt var 2: 0 til 19:17 og sett. “Vi har ikke markere, Laxness var litt bekymret for utfallet.Nedohráli er vi det tredje settet, og når motstanderne povolíš…vi fortsatt vant den fjerde slutten, selv om vi var å miste mye (05:13). En tie-break er alltid åpen, “Pommer balansert.

Tsjekkia var noe spillerne dagens 26 poeng univerzálky Kocmanová-Aneta Havlickova eller 22 poeng smečařky Helena Havelková.

Hvis tirsdag Pommerův utvalg vunnet, fått tillit vil også starte i neste EM om to år. En gruppe kan imidlertid være vert for Tsjekkia, som vil bli bestemt innen årets slutt. Turneringen i 2019 vil være vert for fire landene.

Hviterussland kan se frem til torsdagens semifinale kamp av Serbia.I kveld skal spille åtte-finalen Nederland – Kroatia, de resterende par av Bulgaria – Tyskland og Polen -. Tyrkia i Baku vil presentere på onsdag

I kvartfinalen, er de ved siden av Serbia og Hviterussland også Italia, hjem Aserbajdsjan og talsmann for gull i Russland .