Poengene kommer, men det blir for sent for oss, frykter en Budejovic-trener

“Hradec er litt bedre enn oss i å ha gjort noen poeng på våren og spiller godt. Han gjorde en veldig god forestilling i Sparta, “Franco Cipro, Coach of South Bohemia, er klar over.” Han forandret spillet mye. De inkluderte spillere som ikke spilte på høsten, og hele laget er plutselig raskere, mer bevegelige, aktivt angrep og bare å spille på banen, “la han merke til Cipros endringer. “Da jeg så på dem med Sparta, spilte de en perfekt balansert kamp,” tilføyer han.

Men stemningen i Dynamo er ikke bra. “At vi ville hoppe her fra morgen til kveld, sannsynligvis ikke. Det er logisk.Alle vet hva som skjedde og hvordan det skjedde, “returnerer til coach Dynamo til den siste kampen mot Bohemians der hjemme mistet dvougólový bly og tapt.

” Hvorfor vi mistet, vet ingen, fordi det var virkelig uforklarlig tjue minutter. Jeg tror at hvis vi vant kampen, så vi sparer, “beklager Budweis coach.

Han er nå på grunn av tidligere rødt kort kan ikke stole på kaptein George Kladruby. “Det vil ikke skade å spille Linhart, mens vi tilbake Machovec, som sonet for rødt kort i Pribram. Ikke at de andre gutta var helt greit, men bortsett fra Linhart og Kladruby alle kan spille.Strømalternativer for endringer i line-up er, men i forhold til forrige kamp, ​​redigere noe tross alt, “sier Cipro.

Treneren ønsker å spille en kamp med Hradec Králové med ære og beste tre poeng. “Muligheten til å redde er fortsatt i live, selv om den bare er teoretisk. Vi vil gjøre alt vi kan for å få noen flere poeng, for da mange ting kan fortsatt skje. Vi har ventet på poeng og vunnet i lang tid. Vi trodde – det kan komme opp med Jihlava, med Jablonec…Noen ganger er det savnet bare et steg, det kommer “tilbake Frantisek Cipro til at laget hans ikke springe bare ett enkelt punkt

“. .Før eller senere vil det bryte, men vi har dessverre kommet for sent “, sier Cipro forsonlig.

Klubber invitere fedre med barn Sammen med andre klubber i ligaen Dynamo utarbeidet et arrangement for fedre med barn. “Fedre med deres etterkommere har betydelig rabattert adgang til billett får alle i aksjon en liten gave,” inviterer publikum til å stå talsmann Dynamo Ales grøft at min far, som med sin fotball tar barn opp til 15 år for billetten vil kun betale 50 kroner.