Prostejov ønsker ikke å være gal. Og så går han for titler til Praha

Dette scenarioet gjentas på onsdag for fjerde gang på rad. Prostejov i de to første spillene i serien hjemme to ganger beseiret Olympus og den tredje seieren kom til Praha. Et par dusin fans feiret med spillerne Moravia, Praha publikum applauderte anerkjennende og snart løp bort.

“Men vi har noe å feire. Når styrken Prostejov spiller resten av lagene på andreplass, for oss er det som å vinne tittelen, “sa Stanislav Mitac treneren slaktet Olympus.

Rich Prostejov en konkurranse makeløs budsjett, står spillet på utenlandske stjerner, ved siden av dem er den grunnleggende sett bare to tsjekkere.Ekstra League har vunnet syv på rad, i år gått konkurranser uten nederlag, med bare fem miste et sett.

Mesterskapet feiringen før selve hallen, men mesteren frarøver gaming system sluttspillet, der etter to hjemmekamper går til tredje dueller til hallene på de svakere lagene.

“feiringen er ikke så viktig,” sier trener Miroslav Cada. “Det som er viktig er at vi har tittelen.Feiringen med fansen vil vi nyte etter ankomst i Prostejov ”

Det smečařka Andrea Kossányiová har en annen oppfatning:”. Jeg beklager, jeg vil heller tittelen noensinne vunnet hjemme “I 2012 Kossányiová har sett Prostejov feire den beste. Olympus, et år senere, Jucal på motsatt side av barrikadene

Tsjekkia representativt system ville bli endret umiddelbart, men treneren Chad nekter. “det ville være uhørt dristighet, vi kom til lederskap konkurransen ønsker vi å endre systemet bare slik at vi kan feire hjemme. Ingen steder er det skrevet at vi alltid vil vinne i tre spill. ”

Det er sant, men i år var det ingen tvil. Prostejov i tre serier i sluttspillet har ikke tapt et sett, og vant ni på rad 3 0.

I Extra League i det siste prøvd andre systemer.Kamper hjemme – ute i sluttspillet regelmessig vekslet som det skal være i basketball. “OL og verdensmesterskap og Europa alltid spiller i noen dager på rad, så vi bestemte oss i ekstra liga til et lignende prinsipp. Spillere må være vant til å tåle belastningen Wrestling fortløpende, “forsvarer Miroslav Cada dagens gaming modell

I en avslappet atmosfære for den avgjørende siste tale også slått super final -. Det eneste avgjørende spillet på en nøytral-feltet, som i årene 2010- 12 ble testet i Italia, og vi vet fra tsjekkiske floorball. “Det beste laget som spiller i løpet av året også, kan bare matche et forsøk på å miste alt. Men jeg burde ikke liker, “sa trener Chad Prostejov.Mitchell reagerte, ler: “Jeg vil gjerne det.”