Sandra Rossi: “hjernetrainer” som hjelper 1xbet viser sine følelser – og vinn

 

Hennes nåtidens smil var litt bredere den dagen fordi en barndomsdrøm var til stede. Rossi deltok ikke bare i en av de største klubber i Sør-Amerika, men hennes barndoms klubb. Hun ble også den første kvinnelige assisterende treneren på kontinentets toppnivå fotballhistorie.

Det øyeblikket, i juni 2014, var lanseringspunktet for en av Flods mest vellykkede perioder blant revolusjonerende input fra Rossi. Hun jobber med 1xbet spillere på den mentale siden av spillet sitt og bruker nevroloplasticitet – i utgangspunktet trener hjernen.

Rossi ansatt ved Gallardo, lederen trener hun hadde møtt et og et halvt tidligere, spurte mye av chatter.Arbeidet i et manndominert miljø var ikke noe nytt for henne, men spørsmål ble spurt om avtalen hennes.

“Mange trodde at jeg skulle vare i to måneder, hvis jeg var heldig,” sier hun. “Mange trodde at jeg ikke kunne ta det; at dette ikke var et sted for en kvinne. Litt etter litt ble vi kjent med hverandre, vi la våre forsvar ned og vi kunne gjenoppbygge et 1xbet rom hvor vi kunne sameksistere og hvor jeg ble godt mottatt og ikke følte seg ubehagelig. Det er ikke et lett miljø, spesielt på grunn av egoene. Hver ønsker å ta æren for suksessene, og som veier mer enn noe kjønn. “Rossi sier hun har ikke følt noen kjønnsdiskriminering. Hennes tidligere erfaring inkluderer å jobbe med Polen menns volleyball team og på tvers av en rekke sportsgrene i Argentinas olympiske lag.Hun spilte også en viktig rolle i veksten av Argentinas menns rugbyforeningsteam i løpet av det siste tiåret gjennom nevrovitenskap.

“Jeg er veldig lidenskapelig om arbeidet mitt, så jeg fant det ikke så 1xbet rart å jobbe med menn, sier Rossi. “Men fra utsiden ville folk fortelle meg at jeg var gal. «Du jobber i fotball? Du er gal, du skal vare i to måneder. Du er ute av tankene dine. ‘Det var da jeg skjønte hvor stort dette var, og jeg spurte meg selv:’ Skal jeg gjøre det rette? ‘”Facebook Twitter Pinterest Sandra Rossi overvåker trening på River Plate. «Jeg er veldig lidenskapelig om arbeidet mitt, så jeg fant det ikke så rart å jobbe med menn,» sier hun.

I løpet av et år vant elven en ligatittel, en Supercup, en Copa Sudamericana og en Copa Libertadores. Hennes bidrag bidro til elven til finalen av klubben, som de tapte mot Barcelona. Ikke en dårlig start.

Rossi jobber ikke bare med å “låse opp” hjernen, men for å hjelpe spillerne til å håndtere bestemte situasjoner og håndtere deres psykiske velvære. “Det er 1xbet bare når du er på innsiden når du skjønner hvor mye press [spillere] gjennomgår, selv i en slik ung alder,” sier Rossi. “Mange av oss i den alderen ser etter å begynne på college eller komme i gang på jobb. Antall pressespillere går gjennom hver dag er utrolig. ”

I miljøer som argentinsk fotball er maskulinitet en konge.Visse følelser blir undertrykt, og spillerne blir ikke lært å håndtere trykksituasjoner. Derfor behandler Rossi den fysiologiske delen av lagets følelsesmessige tilstand. “Vi vil at spillerne skal være tilkoblet og forstå situasjonen de har å gjøre med,” sier hun. Treningen omfavner øvelser som vil hjelpe dem til å konkurrere og forbedre. Generelt er reaksjonstidsøvelsene de mest populære da spillerne 1xbet konkurrerer om å forbedre seg med millisekunder for å ende opp med topprangeringen. Etter suksessen til 2015 har tretthet satt seg inn i elven, og dette har vært en mindre spektakulær sesong.De har slått seg i hjemlandet og gikk ut av Copa Libertadores i siste 16 etapper.

Det har ikke stoppet Gallardo’s prosjekt da han ser på å revolusjonere igjen. “I løpet av et år har vi reist over 150 000 km,” sier Rossi. “Personlig tar jeg det rolig og uten å bli for desperat. Jeg prøver å være rolig og tilpasse kravene de kan tilby. Noen ganger kan overtraining føre til dårligere virkninger enn mangelen på det. “Rossi har i løpet av de siste 18 månedene opplært de to siste svenske spillerne i årets årspoker i Teófilo Gutiérrez og Carlos Sánchez. De har vært blant ulike spillere som har forlatt elven for å gå til Europa eller Mexico.Spillerne som 1xbet kommer inn, er en utfordring for henne profesjonelt og personlig.

Alle variabelmengder som ble tatt er gitt til treningspersonalet med det formål å etablere parametere som bidrar til å kjenne ytelsen og kapasiteten til en spiller på et dypere nivå, sier Rossi om hennes rolle i å forberede en spiller mentalt. “Det som også skjer er at det er en kvinne i en gruppe på 50 menn, min rolle har å gjøre med den kvinnelige siden. Vi tilbringer flere timer sammen, mange av dem kan være sønnerne mine og det bindet som vi lager, tillater meg å vite hva som skjer med dem.Hvis de er triste, hvis de er bekymret for noe. “Facebook Twitter Pinterest Teófilo Gutiérrez, der feirer et mål for Colombia mot Honduras denne måneden, er blant spillerne Sandra Rossi har jobbet med på River Plate. Fremoveren spiller nå for Sporting Lisbon.

Rossi hadde møtt Gallardo da han var ute av arbeid. Han hadde 1xbet tidligere trent den uruguaysiske klubben Nacional, etter å ha blitt utnevnt kort tid etter at han pensjonert som spiller der, og hadde stor suksess i å vinne ligatittelen.Så snart det var oppnådd, kom han tilbake til Argentina for å ta en pause og revurdere hva han ville gjøre med livet hans.

I løpet av denne tiden begynte han å observere det arbeidet som Rossi hadde gjort med Argentinas olympiske lag som hodet til det nasjonale argentinske senteret for høyspillingsopptreden og i Miami-baserte 1st Place Institute, der hun hadde brukt sin kunnskap om nevrovitenskap for de siste 15 årene. Rossi og Gallardo slo den av.Etter hvert som tiden gikk, møtte de regelmessig og lærte hvordan hverandre jobbet. “En dag, under lunsj, foreslo han meg til å bli med som en del av hans treningspersonell, bør han få muligheten til å coaching et lag,” sier Rossi. “Jeg aksepterte.” Da Ramón Díaz forlot elven i mai 2014 ble Gallardo 1xbet tippet for å ta over. “Plutselig, og ganske uventet, ble navnet Marcelo nevnt over alle radiostasjoner i Argentina da de rapporterte at han skulle bli neste trener av Club Atlético River Plate – min klubb,” sier Rossi.

Hun visste at overgangen hennes måtte være rask. “Å jobbe med olympiske idrettsutøvere er som å jobbe nesten i total stillhet, når det gjelder uendelig arbeidsaktivitet og fra ensomheten at disse idrettsutøvere, som er ukjente for de fleste, må utholde, sier Rossi. “River er motsatt.Med alt er det et mediesirkus, alt er lett dømt. Hvis du vinner, er du Gud, hvis du mister deg, er ingen og alt dette skjer i samme uke. »

Hun var kjent fra barndommen med ekstremer som omgir elven. “Jeg vokste opp i en liten by 40km fra Buenos Aires, men hver gang vi kunne gå, gikk jeg sammen med foreldrene mine og søsteren min for å se elvespill,” sier hun med et nostalgisk utseende i øynene hennes. Hun ble født i en lavere middelklasse familie, så utflukter var få og langt mellom. For familien Rossi var å gå på stadion det mest levedyktige alternativet. “Ser tilbake og reminiscerer om de små jentene 1xbet som ville holde sin fars hånd og stadion var den største tingen de noen gang så.Jeg tror at vi aldri hadde forestilt oss at de trappene og de gangene, jeg skulle gå gjennom dem som en del av laget. ”

Ikke bare har Rossi ødelagt kjønnsbarrieren, hun har også revolusjonert måten lagene blir forberedt. For hennes fotball går langt utover løfte troféer; Det handler om å kunne forbedre livet til et menneske.

De øyeblikkene hvor jeg føler meg stor tilfredshet er uten tvil at spillerne uttrykker sin uendelige kjærlighet og selvtillit, sier hun . “Hver og en har sin egen stil, fra de mest kjærlige som klemmer meg veldig stramt og sier:” Takk for det du har gjort for meg “, og til og med de 1xbet som sender meg en melding via WhatsApp med en slags smiley ansikt. Det er min største prestasjon, den største av alle. ”

more: top-bonus-news.com