Sara Bradstock er ikke redd hvis Thistlecrack står opp for King George VI Chase

Sara Bradstock, som assisterer sin ektemann Mark i trening av Gold Cup-vinneren Coneygree 2015, sa på mandag at hun ikke vil se Thistlecrack som en alvorlig fare for hesten sin hvis den siste sesongens World Hurdle-vinneren løper opp for King George VI Chase i Kempton Park på Boxing Day.

Thistlecrack, som er i sin nybegynner sesong over gjerder, er den nest favoritt for King George bak Cue Card, hans stabile følgesvenn på Colin Tizzards vestlandsgård og fjorårets vinner av løpet.Thistlecrack er også favoritt for Gold Cup i mars, et løp som Coneygree vant som nybegynner to år siden, men Bradstock ser Cue Card som en mye større trussel, i hvert fall når det gjelder løp i Kempton Park om fjorten dager. Bradstocks glade for å kaste Coneygree i dyp ende etter år av vei. Les mer

“Jeg kan ærlig talt stå her og si at jeg er veldig redd for Cue Card,” sa Bradstock, “men jeg er ikke Skremt av Thistlecrack.

“Jeg tror at fordi vi vant Gold Cup som nybegynner, synes alle nå det er mulig. Det var ikke før da, hvis du husker det, var det helt umulig. Poenget om hesten vår er hans fokus og hans hopp.

“Thistlecrack er en vakker, veldig talentfull, atletisk hest, men han går fortsatt i luften, han hopper fremdeles enn å rase til meg.Han vil lære, jeg er sikker på at han vil, men jeg tror det kommer til å bli en høy ordre for å gå en Coneygree-type tempo og hoppe. Han har ikke gjort det ennå, har han det? “Det er lite mysterium om hvordan årets King George sannsynligvis vil utfolde seg, helt til halvveis nedover hjemme rett i det minste. Coneygree er en bekreftet frontrunner hvis utholdenhet virker ubegrenset, og mens Cue Card er en hest som liker å krysse gjennom et løp og deretter raske. Cue Card tok King George for 12 måneder siden i tett avslutning med Vautour, og det er liten tvil om at han har den overlegne foten.Jobben for Coneygree’s tilkoblinger er for å sikre at han ikke kan utnytte den. “Den eneste måten vi kan slå Cue Card på er å gjøre det umulig for ham å komme oss til cruising,” sa Bradstock. “Hvis du ser ham gå oppover bak oss, kommer han til å slå oss, fordi han har mer tå enn oss, men det jeg vil se, må han allerede begynne å løpe før han kommer til oss. Da er vi inne for en kamp, ​​som jeg håper vi kan vinne. “Facebook Twitter Pinterest

I tillegg til Cue Card, den største bekymringen for Bradstock, som rider Coneygree på øvelse to ganger hver dag, er mangel på regn, både på galoppene i nærheten av Wantage og i Kempton Park seg selv.Godt å gå kunne se Coneygree videre til Lexus Chase på Leopardstowns julemøte, eller vent på et løp nærmere festivalen i mars, hvor en andre seier i gullkampen er hans primære mål for sesongen.

“Året vant han alt [i 2014-15], på denne tiden hadde han jobbet på gresset i to måneder,” sa Bradstock. “I år har vi gjort to biter av arbeid på gresset med ham, og det var for fort for ham. Måten han løser betyr at han må være veldig, veldig passform. Han kanter på gresset, men du ville ikke tørke galopp på den.

“Det vil ikke være noen farer tatt på Kempton. Selv om det er en virkelig god bakke, men det er rask heller enn nærmere god til myk, tror jeg ikke at vi skal kjøre ham.Det er Lexus, og det er også rase i Cheltenham [Cotswold Chase i januar], og Denman [Chase at Newbury i februar] er også en mulighet, og disse [sistnevnte to] løpene har en attraksjon fordi vi definitivt ville ha Nico [de Boinville] tilbake da. “De Boinville, som har vært Coneygree’s partner i fire av hans seks karrierer, starter over gjerder, inkludert hans Gold Cup-suksess, brøt armen i et fall på Cheltenham i midten av året. November og er en stor tvil om å være i god tid til å samarbeide den niårige på Boxing Day.Richard Johnson, Coneygree’s rytter da han avsluttet andre bak Cue Card i Betfair Chase på Haydock sist måned, kunne ta tøylene igjen, men kan også hevdes under hans keeper med Philip Hobbs.

“Den andre bekymrer seg for bakken er at selv om det er godt å myke, mistenker jeg at [Hobbs stable] kan kjøre Menorah, “sa Bradstock. “Jeg elsker denne hesten, og jeg vil at alle skal vite at han er den største og at han har vunnet en King George. Jeg tror det er neste år fordi han ikke har noen miles på døgnet, men samtidig vil vi ikke risikere ham.

“Vår backup på Haydock [siste måned] var Aidan Coleman, men han kan ha en tur [i King George], og det er også Boxing Day, så folk kommer til å være overalt. Det er vanskelig, fordi Richard er det aller beste, men denne hesten er et freak.Han går så fort som han kan gå, og da går han raskere.

Når noen mener de vet bedre og prøver å redde ham, vil han ikke vinne. Han må gå så fort som han kan gå og hoppe bedre og raskere enn alle andre. “