Semifinalen er Sevilla, Dnipropetrovsk, Napoli og Fiorentina

Sevilla i St. Petersburg startet ideelt da det tok fem minutter å få et straffespark for det uheldige foul Neta og Bacca sendte gjester til ledelsen. Men i begynnelsen av andre halvdel var den erfarne målvakten Beto feil. Šatovs seilboll holdt ikke, og Rondon kunne lett nå ham fra t-banen.

Beta hadde en innvirkning på det, men da tok han feil ved kick-off og Rondon presset nesten ballen inn i mål. Usikkerheten til målvakten bestemte seg for å utnytte Hulk, som hoppet Beta med et 40 meter høyt spark og hoppet av baren og Rondon ankom.I det øyeblikket, ville ha forlenget, St. Petersburg hadde dessuten en ny sjanse, men fem minutter før slutt kom kontre Sevilla Gameiro hadde skutt prosedyren

Den enkleste måten til semifinalene var i Napoli som første spillet i Wolfsburg vant fire. 1 og tillot ikke en komplikasjon hjemme. Selv om Wolfsburg aktivt prøvde å riste hans håp, bestemte han seg i det femte minuttet for italienerne Callejón. I tillegg hevet Mertens, og Wolfsburg avsluttet nettopp den siste 2-2. Napoli er i semifinalen, og vises for første gang siden 1989, da han vant UEFA-cupen.

Semifinalen vil inneholde to italienske lagene, hadde prosedyren reddet og Fiorentina. Den første kampen på banen Dynamo Kiev bundet 1: 1 hjemme og gjengjeldelse vunnet 2: 0. Kiev situasjonen har betydelig komplisert angriperen Lens, som i den 40..simulere minutters utvisning, fikk sitt andre gule kort og ble diskvalifisert.

I tillegg, veldig snart etterpå sendte ut i kampen, Kiev skarp Shot kryss Joaquín, med hell spiss Gomez forandret retning ballen i nettet og sende Fiorentina i ledelsen. Denne innstillingen likevel bekreftet Vargas.

nærmest var en kamp Dnipropetrovsk og Brugge. Hjemme igjen mangler skadde keeper Laštůvka Mazuch og så innsatsen til lagkameratene fra benken. Cliffhanger, som i forrige uke begynte en uavgjort 0. 0, det eneste målet på at omtrent fra straffe omsorg Šachov åtte minutter før slutt

Brugge kunne ikke takle hjemme forsvar for hele spillet beskutt mål.Dnepropetrovsk feirer den første runden av European Cup i historien.