Sheffield onsdag bringer støyen, men kommer ikke til å komme tilbake til Unibet

Med tanke på at han var stort sett uhørt før han kom til Hillsborough i fjor sommer, var det en prestasjon i seg selv å lede et lag kuttet sammen ved lånsigneringer og knapt anerkjent som reklamekonkurrenter innen 90 minutter av en første sesong i Premier League siden 2000. Men det mildrer ikke smerten i å falle i den endelige hindringen i det som sies å være den mest økonomisk lukrative kampen noensinne spilt.Mohamed Diamé styrer Hull til Premier League fortid Sheffield Wednesday Les mer

I stedet Det var Hull, under den sparsomme Unibet ledelsen til Steve Bruce (tjene sin fjerde kampanje til toppflyet her), som kommer tilbake til jungelen for en tredje gang på åtte år.

Likevel onsdag og deres Strålende, støtende støttespillere kan ta mye trøst.De kommer tilbake neste år, sterkere og sikkert velegnet til et angrep på de automatiske kampanjene. Nøkkelen nå vil være for eieren, Dejphon Chansiri, å investere videre og bygge videre på disse solide fundamentene.

Uansett hvilket resultat de som reiser fra Sheffield forlot et varig inntrykk. En av de store tingene med play-offs er hvor mange billetter som er gitt til fans. Minus ønsket om Unibet bedriftens verden å muskel inn på den store dagen ut, går nesten hele tildelingen direkte til klubber.Derfor var det vanskelig å ikke være litt irritert da vi så på tusenvis av tomme seter i Hull-enden, som onsdag kunne ha fylt uten problem.

Selvfølgelig var det ikke nødvendigvis byens feil at opptaket på Humberside var Ikke så bra, og som Football League sa før kampen: “Gjennom uken har ligaen, Hull City og Wembley Stadium utforsket alle muligheter for å gjøre noen ekstra billetter tilgjengelig for Sheffield Wednesday-supportere.”

De fikk litt statister – rafflede av i en mye overskrevet stemme – men det var ikke nær nok til å tilfredsstille lysten i stålbyen.Det bør imidlertid være en leksjon for Unibet fremtiden, og det er en åpenbar oppløsning: sørg for at klubbene selger biljardblokken i blokk, og hold seterne nærmeste segregering til sist.

Uansett, de 40.000 i blå og hvit heldig å være her – ut av en total mengde på 70.189 – opprettet en racket for å gjøre hårene på baksiden av nakkepissen. Det er det som skjer når en av de mest lagrede sidene i landet tilbringer tiår og en halv i doldrums, limping fra katastrofe til farce og vedvarende magi i tredje nivå.

Det var øyeblikk overalt, selv da Hull var carving ut muligheten etter mulighet, hvor det var vanskelig å tenke sammenhengende, var det støyen.Da de i svart og rav brøt ut for å feire Mo Diamés strålende mål, var reaksjonen i motsatt ende å øke volumet igjen. “Fortsett. Vi tror fortsatt. ”

En equalizer – heller ikke en sniff på en – aldri materialisert, og det var Unibet Magyar vanskelig å ikke vurdere den eneste sanne fordelen i Hulls besittelse: nødvendig kunnskap.Mens onsdag stagnerte de siste årene, spilte Bruces lag suksess både i å bli forfremmet til Premier League og ved å vinne på Wembley (i FA-semifinalen for to år siden, men nederlaget ville følge i finalen).

Det var også en fast tro blant de resterende få spillerne i Tigers ‘hold fra deres automatiske kampanje for tre år siden at klassen ’16 er en sterkere, dyktigere gruppe.’ Den dobbelte opplevelsen av kampanjen og de siste besøkene til nasjonalstadionet kan ha vært gunstig for Bruces lag, deres profligitet ble holdt onsdag i jakten før Diamés magi.

Det var verdifullt lite å splitte lagene i åpningshalvdelen -hour, hvoretter Hull kjøpte et nytt utstyr.Ved intervallet burde de egentlig ha vært foran, bare for å bli nektet av onsdagens strålende målvakt, Keiren Westwood. Han, sammen med mange av hans lagkamerater, droppet til bakken på heltid, uforgjengelig og tenke på hva som kunne ha vært. Når onsdag tar tid til å reflektere, vil dette ha vært en sesong hvor langt flere positive enn negative kan trekkes ut. Målvakten vil koble opp med Republikken Irland mandag morgen, og mens det har har mumlet over om han fortjener å være i troppen, ga han tilstrekkelig bevis for at han burde faktisk starte istedenfor West Hams andre valg Darren Randolph.Han produserte flere utmerkede stopp for å nekte Abel Hernández, Tom Huddlestone, Ahmed Elmohamady og, før målet, Diamé.

Til slutt var det vanskelig å nekte Hull var det bedre laget og fullverdien for deres Premier League-retur, men , som en ny overlevering av Carlos hadde en drøm, kom opp fra onsdagens ende, var det vanskelig å ikke være enig, selv i nederlag, med den siste linjen av chant. De er Sheffield Wednesday, og sikkert før heller enn senere, er de på vei tilbake.

more info