Tre seire uten å miste et sett. Slik begynner mesteren

Pribram vant 3: 0. Hjem med Brno vinner 3: 0. Og til slutt vinne igjen i Ostrava 3 0.

Den forhåndsprognoser lederskap at den nye kadre vil spille lenger sammen, sant. Volleyballspillere i České Budějovice dominerer i begynnelsen av extralize. Rene Dvorak, lederens trener, har mildret sin entusiasme. “Alt er bra, jeg sier ikke nei, men du sikkert overvurdere de tre resultater”, sier trener for tsjekkiske Budejovice.

På samme måte som begynner Extraliga sesongen ser Kaptein Jihostroj blokkering og Radek Mach. “Resultatene vi er absolutt fornøyd, det er en fin inntreden i ligaen, men det er vanskeligere for oss fortsatt venter.Og så har vi spillet vårt fortsatt arbeid “sier Mach, som trener Dvorak enig

Undersøker oss til tyngre rivaler

kampene kan spilles fra perspektivet til betrakteren ser nesten feilfritt trener så definitivt se den. “Det er mange ting i spillet som vi må finjustere. I mellomtiden motstander vi spiller på inntekt forsvar på blokken i feltet, men vi har fortsatt å jobbe med samspillet i angrepet, “sier René Dvořák som matcher mot spolufavoritům konkurranse, Liberec, Karlovy Vary eller positiv, bare for å Jihostroj venter.

< p> “Vår søm vil bare være mot de tyngre rivalerne. De vil sjekke oss mer for en tjeneste.I øyeblikket har vi for eksempel passerer verre, våre svakheter tydeligere, “legger trener Jihostroj. Et annet hjem spillet vil spille volleyball Budejovice i morgen fra 17 pm mot Venezia løpet Jizerou. Den tradisjonelle lørdagstiden måtte forlate Jihostroj på grunn av helgervalget. Idrettshallen er et sted der stemmer for hele regionen.

“Hva står på Venice montering allerede vet om, for eksempel, så snu igjen blokkere, som vi ble enige om. Resten fortsatt tune, “nevner Rene Dvorak.

blocker Radek Mach mener laget etter torsdagens duell vil fortsette på en seiersrekke. “Jeg håper vi vil lykkes som i tidligere kamper.I tillegg nå kommer til oss med rivalen vår tidligere kaptein Michal succubus, så vi vil at han skal spille bra, “sier han med et smil Jihostroj kapteinen, som i begynnelsen av det nye årets overraskelse to nye forsterkninger Jihostroj. “Bra spill spiker Pawel Helaba og utmerket vises også blocker Peter Ondrovič,” Mach roser sine lagkamerater.