Tsjekkiske hockeyspillere spilte Finland 4: 1, Voracek scoret tre assists

“Vi er fornøyd med resultatet, og jeg må rose spilleren for kampen. Men i spillet hadde vi store ulemper, spesielt i forsvarssonen. Det virker for meg at det unødvendig kastet og gal “, sa trener Vladimir Ruzicka.

Den tsjekkiske laget av Znojmo gang gått galt start og keeper Salak, som startet for første gang i forberedelse for MS, sluppet inn mål etter 34 sekunder . Uoverensstemmelse av porten straffes spør dorážkou Barkov.

Juster til Smoleňák eller Koukal, Engrena men kunne ikke overvinnes. Deretter hjem 28 sekunder for å spille fem mot tre, men ikke ta en dobbel power play. Hertl hadde den beste sjansen.I den pågående klassiske numerisk fordel hadde avgjort Vondrka, som lett tippe skuddet Voráčková.

“jeg fikk på power play tilfeldig, ellers gå til andre formasjoner. Tomas Hertl skrek til meg å gå til den andre siden, og da jeg løp, slo meg i pinnen havnet i mål. Det var flaks, “sa Vondrka.

De skandinaver hadde en sjanse til å ta ledelsen tilbake på sin side i power play spill, utelukkelse Hejda og tysk, men ikke brukt. I det 27. minutt den hjem og fikk til ledelsen og igjen hadde stor fortjeneste produktive mål Böhmen grunnleggende deler NHL Voráček.Bakpasset til Philadelphia-støtten ble brukt av den voldsomme Zaťovič da han presset Barkov.

Et annet skudd ble laget av Sobotka, men Engren skjøt sitt skudd med flaks. Senere skutt Hejda to ganger. På slutten av den andre perioden var han nær Lepistö-utliggeren, men Salak ga ham råd.

Det tredje målet var Sobotka med Voráček, men ingen av dem var ferdige. I det 48. minutt slo Smoleňák Ruutu, som tidligere hadde angrepet Novotný. Mens den tsjekkiske kapteinen vandret inn i hyttene, ble den finske angriperen bare gitt en straff på to minutter.

Jirka så ikke ham i det hele tatt, han snudde bare. Jeg gjorde hva hvert lag ville gjøre, “sa Radek Smoleňák.Det faktum at Ruutu ikke ville vaske for mye fungerte ikke. “Uansett om han ville eller ikke. Han spiller i Amerika og vet at når noe som dette gjort, kommer belønningen “, sa Smoleňák.

I en tre-minutters svekkelse, men tsjekkerne forsvarte i tillegg Erat utarbeidet et tredje mål for Sobotka. I løpet av 52 minutter kom Ruzickas valg nær den første seieren over Finland i sesongen. Det siste ordet hadde Erat, som brukte en annen makt-play.

“Jeg er glad vi ikke gjøre i Znojmo skam. Trenger vi trenger tid til å finne hverandre (på en linje) vant til, men systemet ligner på NHL, “sa Erat, som kommer fra en nærliggende Trebic og en del av familien kommer direkte fra Znojmo.

tsjekkere i dag gjennomført en serie på fire nederlag i gjensidig kamp med Finland.