Tsjekkiske kajakkere er igjen verdensmestere i patruljer, kanotister har bronse

Sluts, Tunka og Go til mesterskapet gikk så vel som EM i juni, hvor de heller ikke fant erobrerne. Franskmennene fikk ikke fordel av hjemmefordelen. I likhet med den tsjekkiske trioen hadde de en to-sekunders straff for et snev av målet, og sporet gikk et sekund tregere.

“Jeg tror vi viste nøyaktig hva vi sa. Det faktum at “Tunfisk” er litt feil, det vil noen ganger skje.Jeg synes det er flott at det fungerte, “sa han i en pressemelding Prskavec.

I den gylne tsjekkiske rapport fra MS i 2015 endret en konkurrent, i stedet for sølv OL-medaljør i 2012 Lawrence Hradilek sluttet årets vinner av World kopp Fortsett. “Vi gikk fra sisteplass, så vi er i mål vet hvordan vi kom, og det er det beste du kan være,” hevdet den tjueåtte kajakkpadler.

En siden sist MS bør også canoeist, som opplevde Havlickova Catherine (tidligere Hošková) erstattet den unge Eva Říhová. Andre plass i den siste WCH var bronse.Seks sekunder på grunn av kriminalitet var ikke nok til å feilfri Brit og en australsk.

“Jeg tror vi har klart det godt og hyggelig, vi vekslet hele turen. Vi ga hverandre en poking, så du kan ikke klandre deg selv. Tilfredshet for meg, “sa Fierser.

I motsetning til padlere padlere til to år har ikke bundet verden tittel. For Londonforsamlingen forble bare Catherine Kudějová stedet Stepanka Hilgertova Veronica Vojta gang du plasserer på landslaget kjempet Carolina Galušková og Amelia Hilgertová. I Pau okkupert sjette plass med nesten seks andre tap til de seirende tyskerne. Medaljen fremstilles fire straffepoeng sekunder.

Tenth avsluttet kano Matthew Lhota Vítězslav Gebas og Michal Jane.Det siste fjerde stedet var okkupert av debclanists, hvis kategorier var lavt okkupert etter å være utelukket fra det olympiske programmet. Vaktposter langs tsjekkiske laget satt sammen bare de franske, tyske og slovakene, som henholdsvis okkupert podiet.

Ytterligere tre medaljer i patruljer sluttet med tsjekkiske skiløpere. Verdensmester ble canoeist, som alene kan forstyrre dominans av innenlandske Frankrike, som dominerte alle de resterende kategoriene. De tsjekkiske kanotikere, som endte med de andre med et tap på bare sytt hundrevis av sekunder, rørte også den. Sølv Tsjekkoslovakia vant også sølv for Frankrike.