Tsjekkiske røvere kjempet tre semifinaler ved VM

Et par lysvekter flyttet fra reparasjoner fra første plass. Tsjekkia løp fra første halvdel til slutt, tyskerne slo tyskerne 59 cent per sekund. Semifinalen venter på torsdag, så vel som Helešice og Podrazil.

“I dag var det bedre enn på mandag, men det er ikke helt det samme. Noe vi er med på et nytt skip, det vi har her, sa Kopáč til CTK. “Vi tror at torsdag vil demonstrere ytelsen, som vi trente hardt, og det vil være nok til å avansere til finalen A,” sa han.

Pair uteksaminert fra en helt annen rase. Bedragerne til Prahas Dukla begynte tregere og var midt på banen til femte. Til slutt flyttet de til andreplass bak de vinnende romerne Cosmin Pascari og Vlad Dragos Aicoboae.”

” Selv om det ikke teknisk er det vi vet, har rasen kommet ut i dag. Men det var, som de sier, om fem minutter tolv, sier Helešic. Den langsommere starten var ikke som planlagt. “Men han skrev et skript selv. Vi har løst alt under turen, “la han til.

Den mest kompliserte situasjonen hadde Vraštil Šimánek, som bare kjempet for to poeng. Det tsjekkiske paret var andre i midten av sporet, deretter flyttet inn i spissen, men i finalen kom ukrainerne Stanislav Kovalov og Igor Chmara foran den. Tredje kanadiere Taylor Hardy og Patrick Keane avsluttet seks sekunder tilbake.

“Vi er veldig fornøyd med både ytelsen og resultatet. I dag spilte vi mye bedre enn i løpet.Selv om vannet fortsatt var rolig, nølte vi ikke med å starte løp, og da tok vi skuret og fikk litt tap. Heldigvis har vi nok for laget og tror vi lyktes, “sa Vraštil.

Å miste ukrainerne på mål av seks hundredeler av et sekund, men det irritert. “Prosessen mellom topp tolv er et viktig skritt. På torsdag venter vi på semifinaler, og vi vil prøve å gi klassen en bedre ytelse. La oss se hvordan det viser seg. Men det vil definitivt være et vanskelig og interessant løp, “spurte til.