Viften kjøpte Litvínov i årevis. Turen var fantastisk, takket være spillerne

Denne forskjell i den endelige vandre som for å symbolisere forskjellen mellom de to klubber:., Mens spillerne rikere Třince en bane til motstander mens bort flyet, Litvínov hockeyspillere er alltid stampet åtte timer med buss til Schlesien og tilbake

Før den syvende endelige duell, men langt fra Litvinov funnet en mann som avgjort denne ulikheten.

“Det er fra Sør-Böhmen, jubel oss førti år.Han ville ikke bli navngitt, men hatten hans nede. Han fortalte oss at hvis det koster en million å betale. Han ønsker oss veldig, og endelig ser at Litvinov å gjøre mye arbeid, og det er et stort skifte. Som gjør ham lykkelig, så vi ønsker å si til denne form for støtte, “sier nestleder Jiří Šlégr.

Litvínov hockeyspillere og krefter lagret dem i syvende serien finale krevende ellers glipp. “Jeg må takke de som fortjener det. Noen hørt at flyr på Trinec kamp og noe komponert og arrangert for oss også.For Litvinov, vi var tre timer i Trinec, “beskrev keeper Pavel franskmann som i siste kamp skatte nullen. “Turen var fantastisk og uforlignelig med syv timer på bussen, hvorfra vi reiste seg opp. Denne gangen var det en stor opplevelse. ”

Hva var Litvínov spillerne en god opplevelse, men det var for Trinec under den siste serien standard. Den rikeste klubben Extraliga bygget (nesten utelukkende) på forsterkninger fra hele den tsjekkiske fantastisk mančaft, som jobbet i en moderne lobby og hadde alle tenkelige bekvemmeligheter, inkludert fly til finalen. Det Litvinov, seksjon med en gjennomsnittlig budsjett, jobbet han på en gammel stadion, rode bussen og stolt på sine egne elever.

“Jeg kunne avgjøre dette.Jeg er overbevist om at de har litt vanskeligere å gjøre ved at de har alt lettere. Alt er lett å ordne for alt. Vi har tøffe forhold mot dem. Og så er det i livet: Jo mindre du har desto mer verdsetter du og går mye mer forsiktig, sier Sligh.

Dette reduserer ikke klubben eller eieren av Třinec Steelmen. Tvert imot slår de seg ned før de bygget det og hvor mye penger de investerer i, “tilføyte tidligere gode forsvarere. “Jeg tror at (Werk Arena) er den vakreste messe i Tsjekkia, og eierne gjør det så enormt. Vi er imidlertid der vi er, vi har det vi har, og vi vil prøve å gjøre det på samme måte, selv om midlene er lagt til oss. “