Betclic

BetclicBetClic er grunnleggende merke for BetClic Enterprise Group, som er et stort selskap som eier flere store spillbedrifter over hele verden. Selv om selskapet begynte livet i London, ble BetClic i 2005 stiftet av en franskmann, Nicolas Béraud, som begynte med en ansatt og en initial investering på 3 millioner euro. I 2008 kjøpte Mangas Gaming 75% av BetClic fra sin eier for € 50 millioner. For sine britiske virksomheter er BetClic basert i Gibraltar og lisensiert av GB Gambling Commission. BetClic er også registrert på Malta, har et hovedkvarter i London, og har en oddslisens for hele EU.

Denne BetClic-gjennomgangen vil se nærmere på hva bookmakeren kan tilby fans av sportsspill, og om selskapet kan hevde å være en av de beste online bookmakerne der ute som et resultat av BetClic-bonusen.

Totalt sett tilbyr BetClic en god standard for tjenester til sportsspillkunder, uten at det er spesielt utmerket eller enestående. Bonusene som er tilgjengelige er gode, men det er ikke gratis spill eller matchende innskuddsbonus tilgjengelig for nye kunder, og sesongbonusene er egentlig ikke blant de beste tilbudene om gratis spill der ute.

Til tross for BetClic-bonusen, er kundeservicealternativene gode, med live chat-funksjonen veldig nyttig for kunder med spørsmål. BetClic gjør også alt for å sikre at kundene får svar på spørsmålene sine innen 24 timer. Det er et godt utvalg av live- og in-play-markeder tilgjengelig på BetClic, med alle forestående live-arrangementer vist i en hendig kalender.

Totalt sett er BetClic-vurderingen god på noen områder og mindre i andre. Denne BetClic-gjennomgangen skal hjelpe deg med å identifisere områder der selskapet er sterkt, og andre der det kan være bedre verdi tilgjengelig fra andre bookmakere.

Denne bonusen er bare tilgjengelig på visse idretter og konkurranser for disse sportene. Idrettene er fotball, basketball og ishockey. Konkurransene som bonusen kan brukes på, vises i vilkårene på BetClic-nettstedet. Dette er en ekte penger-bonus, uten noen gjennomgangskrav, og det maksimale løftet som tilbys er € 10.000.

Den andre bonusen som er tilgjengelig for BetClic-kunder, vil interessere fans av mobile spillapper. Denne bonusen har form av refusjon for å tape tap. Den første innsatsen en kunde plasserer ved å bruke enten BetClic-appen eller nettstedets mobilversjon er risikofri. Hvis innsatsen taper, vil BetClic tilbakebetale sin verdi som et gratis spill opp til en maksimal verdi på € 10.

BetClic tilbyr også sesong- og arrangementspesifikke bonuser, som vanligvis gjelder enten tennis- eller fotballkonkurranser. Disse bonusene kan ha form av gratis spill, refusjoner eller gevinstøkning, avhengig av idrett og konkurranse.

Det er ikke så enkelt å finne kundeservice-kontaktalternativene på BetClic, med kontaktfanen gjemt bort nederst på hjemmesiden, med liten skrift. Når de først er funnet, tilbyr de imidlertid et anstendig servicenivå. Live chat og e-postfasiliteter er begge tilgjengelige, og live chat-funksjonen har en praktisk funksjon, der kundene blir informert om hvor lang tid det vil ta en kundeservicerepresentant å svare på spørsmålet.

Denne BetClic-gjennomgangen fant også ut at e-post var en nyttig måte å kontakte kundeserviceteamet hos bookmakeren. Kundene blir bedt om å oppgi et telefonnummer med alle spørsmål, slik at kundeserviceteamet kan svare med passende taushet. I likhet med live chat-funksjonen blir responstiden gitt på stedet, og e-postmeldinger blir vanligvis svart innen 24 timer.

Det er et ganske standard utvalg av idretter som dekkes hos BetClic, omtrent som du finner på noen annen bookie der ute. Kunder kan finne markeder på både koder for rugby, cricket, tennis og amerikansk sport som baseball. Ettersom BetClic er et selskap med sterke europeiske røtter, kan spillere også finne markeder for idretter som volleyball og håndball. Spesialtilbud som identiteten til den neste James Bond er også tilgjengelig.

En nyttig funksjon på nettstedet er hendelseskalenderen, som viser alle kommende arrangementer som BetClic tilbyr markeder på. Dette gjør det klart for alle kunder om hvilke markeder som er tilgjengelige for hver sport de kommende dagene, og er en veldig praktisk funksjon på nettstedet.

Det er en rekke metoder tilgjengelig for BetClic-innskudd og uttak av midler. Kunder kan sette inn penger ved å bruke Visa-debet- og kredittkort, Maestro eller Mastercard. bankoverføring, Skrill, Paysafecard og Neteller er andre alternativer. Minimum og maksimum uttaksbeløp gjelder for uttak som en kunde foretar ved bruk av debet- eller kredittkort. Disse begrensningene varierer i henhold til hvilken kortleverandør som blir brukt av kunden. De vises tydelig når en punter foretar et uttak fra BetClic-kontoen. Hvert uttak gjort av Skrill og Neteller må ikke være større enn ti tusen britiske pund (10.000 pund) i en transaksjon.

Betclic partners:
Betclic Serbia Betclic Russia Betclic Germany Betclic England Betclic Bulgaria Betclic Czech Republic Betclic Espana Betclic France Betclic Hrvatska Betclic Holland Betclic Norge Betclic Portugal Betclic Srbsko Betclic Russian