1xbet kampanjer

1xbet logo norway

1xbet er et av de mest populære nettbaserte bookmaker nettstedene. Hvordan ser kampanjetilbudene ut? La oss ta en nærmere titt på dem.

Bookmakeren 1xbet tilbyr en hel rekke med ulike typer kampanjer. De er tilgjengelige både på nett, men også på bookmakerens stasjonære tippesteder som finnes i Russland. I følge statistikken har 1xbet omtrent 1000 stasjonære tippesteder, mens 400,000 personer benytter seg av merkes online tilbud. Det er vanskelig å påstå at så mange tar feil, derfor må man bare innrømme at tilbudet til denne bookmakeren er rett og slett veldig attraktivt.

1xbet er en bookmaker som gir oss muligheten ikke bare til sportstipping, men også til å spille andre spill som f.eks. 1xbet lotto, keno, live kasino samt virtuell idrett. Tilbudet er virkelig omfattende og vi trenger ikke å fokusere kun på sportstipping. Selvsagt har hvert av spillene på 1xbet sine egne kampanjetilbud. I dag fokuserer vi kun på kampanjetilbudet for sportstipping. 1xbet sitt kampanjetilbud er attraktivt og det er verdt å benytte seg av alle alternativene.

For å finne frem til siden hvor 1xbet bookmakerens kampanjetilbud er oppført må vi gå inn på 1xbet.com og trykke på “Promo” knappen på det blåe feltet på toppen av siden. “Promo” menyen kan også utvides direkte fra hovedsiden slik at man har mulighet til å gå inn på de enkelte kampanjetilbudene direkte, men å trykke på knappen er et mye mer bekvemmelig alternativ. Da får vi en oversikt over alle kampanjetilbudene til 1xbet. Read more

Vi tar for oss i dybden de enkelte alternativene litt senere, for nå la oss gå fort gjennom dem. Først oppført er 1xbet bonusspill. Etter å ha trykt på dette alternativet får vi en oversikt over en rekke med spill vi kan spille og vinne verdifulle priser på. Kostanden på inngangsbilletten for hvert spill er virkelig liten, mens prisene er verdt vår oppmerksomhet. Kalender med bonuser for esporter 1xbet er ingen ting annet enn daglige kampanjer for PC spill. 1xbet jackpot gir oss muligheten til å vinne store penger for vanlig tipping.

Vi skal se litt nærmere på undersiden, det vi finner der, kan virkelig overaske oss. Her får vi en oversikt over alle kampanjer som 1xbet bookmakeren tilbyr oss. Vi finner bla. bonus for første innskudd, vi forteller litt mer om senere, og slike tilbud som: cashback 5% bonus på hvert innskudd, tematiske konkurranser, hvor man kan vinne verdifulle materielle gaver, og kampanjer knyttet til slike hendelser som: Master League. Bonusen kalt for Heldig Fredag hvor man kan til og med få 100 euro bonus til innskuddet får særlig mye oppmerksomhet, samt Kampanjen Onsdag x2, hvor man også kan få et slik beløp.

1xbet kampanjene er virkelig attraktive. Vi har tatt en titt på dem, nå er det på tide å analysere nøyaktig hva bookmakeren 1xbet tilbyr oss og hvordan best benytte seg av alle bonusene. Og det er virkelig mange av dem.