Anastasia Dobromyslova taper mot Ryan Joyce på verdensmesterskapet i dart

Anastasia Dobromyslova fulgte Lisa Ashton ut av verdensmesterskapet i PDC da hun tapte for Alexandra Palace-debutanten Ryan Joyce, mens Raymond van Barneveld dro ut til Darius Labanauskas i mandagens store sjokk.

Ashton og Dobromyslova var de to flere britiske dartorganisasjonens verdensmestere for å kvalifisere seg i år, og Ashton tapte mot Jan Dekker på åpningskvelden til Professional Darts Corporation-arrangementet sist torsdag.

Dobromyslova mottok en skremmende velkomst på Alexandra Palace og tok åpningsben.Imidlertid vant Joyce ni av de neste 11 benene for å få det til å møte Simon Whitlock. Peter Wright gikk ut av World Darts Championship i overraskelse nederlag Les mer

“Jeg har aldri vært så populær i hele mitt liv – Jeg ga det beste skuddet mitt, men det var ikke nok, “sa Dobromyslova.

” Hva lærte jeg av i kveld? Sannsynligvis at jeg trenger å trene mer! Men hvis PDC kunngjorde i morgen at de lanserer en dameturné, ville jeg være først i køen.

Darius Labanauskas slo Van Barneveld 3-2.Den fem ganger verdensmesteren ledet aldri i andreomgangskampen, frustrasjonen hans vokste synlig da han savnet flere dart som kunne ha snudd tidevannet.

Det var den største seieren i Labanauskas karriere da litaueren slo ut Van Barneveld, som håpet på å legge til en annen PDC-tittel før sin planlagte pensjonisttilværelse på slutten av neste år.

Devon Peterson hevdet seier i en spennende kamp med Wayne Jones, og vant 3-2.Paret hadde byttet slag i slag før kampen gikk til en avgjørelse, der Jones passerte seks forsøk på en matchvinnende dobbel før Peterson snappet det i det åttende forsøket.

“Ikke for å høres for cocky ut, men Jeg tror den rette mannen vant til slutt, ”sa Petersen til pdc.tv. “Jeg var langt foran ham prestasjonsmessig og jeg slapp ham bare inn etter 2-0, noe som var min skyld, fordi jeg følte at jeg var på tur. Jeg trodde det skulle bli 3-1 verre tilfeller. Jeg er bare glad for at jeg vant til slutt.

Kveldens første konkurranse så Vincent Van Der Voort holde av Lourence Illagan for å avansere med 3-1-seier.