Western Sydney Wanderers identifiserer sine vekkere som et problem på flareproblemet

I motsetning til mulige tap av konkurransepunkter, sier A-League-lederne, Western Sydney Wanderers, at de søker etter måter som bedre hindrer fans i å svinge klubbens omdømme på bortspill.

Wanderers CEO John Tsatsimas sa tirsdag Klubben hadde i stor grad eliminert problemer i hjemmens spill hvor bare medlemmer kunne gå inn i Røde og Svarte Bloc-delen.

Men bortspill var fortsatt et problem fordi alle medlemmer av publikum kunne kjøpe billetter til de utpekte supporterne bays.Western Sydney Wanderers utgitt med show-cause varsel om fansens flare bruk Les mer

Wanderers ble levert en melding på grunn av varsel fra Football Federation Australia på mandag etter at flares ble slått av i deres supporteres bukt under sammenstøtet med Melbourne Seier på Etihad Stadium på lørdag kveld.

“Disse hendelsene har begynt å skje fordi vi har opprettet et program…som begrenser antall hendelser hjemme, sa Tsatsimas til Big Sports Breakfast.

Ikke-medlemmer finner nå muligheter til å komme inn på steder som ikke er Pirtek Stadium, og det er der komplikasjonene og problemer oppstår. Det var dypt i helgen, og vi er opptatt av det, og vi trenger å gjøre noe med det. “Tsatsimas foreslo tiltakene som ble gjennomført på Pirtek stadion, som inkluderer at alle ikke-RBB-medlemmer blir tvunget til å sitte i tildelte sitteplasser , vil bli inkludert som en del av deres svar på FFA. De siste stygge scenene på Pirtek Stadium kom i 2014 asiatiske Champions League-kampen mot Ulsan Hyundai, hvor flere blusser ble antent.Ved den anledning ble kampen drevet av det asiatiske fotballforbundet, og ikke klubben, noe som innebar at sittebegrensningene ikke var på plass.

Det kommende 20 februar Sydney-derbyet på Allianz Stadium står også i fare for hendelser, Tsatsimas sier at klubben nå jobber for sterkere kommunikasjon med vekkere for å unngå en gjentakelse av lørdagskveldens stygge scener.

p> “Det var absolutt narsissisme på skjermen, det er den eneste måten jeg kan beskrive den på. Vi er forpliktet til å utrydde det fra vår klubb, “sa han. “Det er et element der i helgen demonstrerte en flagrant utstilling av petulance, krigsførelse og opprørskhet som ikke vil bli akseptert.”