Unibet dedikerer Hull Citys finale-seier til Assem Allam

Mohamed Diamés suverene streik i det 72. minutt sørget for en smal 1-0-seier for Hull over Sheffield Wednesday, og tjente Bruce sin fjerde kampanje fra Championship. Han tilbød seg å gå ned for et år siden etter nedrykk fra toppflyet, men Allam overtalte ham til å bli og eieren er for tiden på sykehus med alvorlig sykdom. Svedevield onsdag bringer støyen, men Unibet kommer ikke til å komme tilbake til Premier League | Alan Smith Les mer

I et spill verdt rundt £ 170m til vinnerne, var Hull fortjente seier og kunne ha vunnet med flere, men det var ikke den gode prestasjonen til onsdag målvakt Keiren Westwood.Det er de, ikke Carlos Carvalhals side, som vil dra nytte av rikene til en ny tv-avtale i Premier League neste sesong, og Bruce var lettet over å ha sikret kampanjen.

“Jeg er glad,” sa Bruce. “Målet i seg selv var et rart mål som ville gjengi enhver cupfinale. Jeg trodde ærlig at vi hadde for mange virkelig gode sjanser, og i en stor anledning som i dag kan du ikke fortsette å gå glipp av det. Jeg tror vi hadde fem eller seks Unibet virkelig forgylte.

“Det har vært en lang fem uker siden vi skjønte at vi ikke kunne få automatisk kampanje. Jeg trodde jeg gikk gjennom wringer i forrige uke mot Derby. I dag de siste 15 minuttene da de satte gigantene på, tenkte jeg: “Kjære, kjære.” Men jeg tror vi fortjente å vinne spillet. “Ingen ga oss en katt i helvete av å være oppe for tre år siden.Vi må være på vårt maksimale. Vi må investere godt som alltid er den vanskeligste delen. Vi blir klare for utfordringen.

“Vi har en måned før vi starter, og vi må se på budsjetter og hvor mye Unibet det betyr for klubben. Ingen sa i fjor at Leicester ville være mestere, at Chelsea ville være 10. og Liverpool åttende. Det gir den mindre klubben en sjanse, på grunn av den rikdommen som den mindre klubben får. ”

På Allam Bruce la til:” Jeg vil vie det til formannen. Han var helvete bøyd på en navneendring som dessverre opprørte mange mennesker. Men egentlig er hans firårige ansettelse Unibet der for alle å se. Heldigvis ville eieren ikke ha meg til å gå [i fjor]. ”

read more